tbotu yükledim silecem ama silinmiyor
TbotSroBot silinemiyor:Erişim engellendi
Diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanım olmadığından emin olun.
yazıyor ne yapmam lazım Punsier abi lütfen yardım
Sileiyorum yardım lütfen
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Bilgisayara res at bot calsımassın bir dene bakalım
Bilgisayara res at bot calsımassın bir dene bakalım
kac kere res attım sileyim dedim silemedim nasıl yapacam ne biçim iş Confused
unlocker pro ile silmeyi dene o siler
makinaya restart at ardından gir o klasoru sil gene olmadı bilgisayara restart at f8 e basılı tut güvenli mod ile gir klasoru sil extraokk
saol arkdaslar kendim yaptıgım çözümle oldu özellıklerden salt okunuru tıkladım uygula yapınca sildim ı am haPpY
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Yaw ctrl+alt+del yapıp işlemlere gelip tbotu sonlandıracaksın sonra sileceksin bu kadar basit 😊
Fazladan tbot açınca öyle olabiliyor çünkü.Ya da res atsaydın da o işlem otomatikman sonlandırıcagından 2.denemende silerdi.
Fazladan tbot açınca öyle olabiliyor çünkü.Ya da res atsaydın da o işlem otomatikman sonlandırıcagından 2.denemende silerdi.
Yaw ctrl+alt+del yapıp işlemlere gelip tbotu sonlandıracaksın sonra sileceksin bu kadar basit 😊
yok silinmiyordu ne yaptıysam ama salt okunuru tıkladım sildim oldu
unlocker 4ever ....
kıl oluyordum o hatalara ama bayadır unlocker kullanıyorum cok manyak program headbang2ft9
kıl oluyordum o hatalara ama bayadır unlocker kullanıyorum cok manyak program headbang2ft9
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap