Icerige atla
Extraloob

Şikâyetname

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y
Bu topic tüketicilerin firmalarla yaşadıkları sıkıntıları, sorunları, başkaları ile paylaşmaları, anlatıp rahatlamaları, şikayetlerini duyurabilmeleri amacı ile acılmıştır.
Sizde yaşadıgınız sıkıntıları bu topic altından yazaarak rahatlayabilirsiniz. ^^

Şikayet et,rahatla. 🍿

20 Yanıt
M
Milano OP ⭐ 18y
Camel ayakkabı firmasından ayakkabı aldım 2 ayda tabanı delindi. Sonra yetkililere verdik Camelin ana bayisine gonderdik. 1 ay beklettiler bizi. Urunu degiştirme ya da tamir yapmadı. Gayette temiz kullanmıştım nasıl delindigini anlamadım. Camel i kalite bir marka bilirdim ama bu ilgisizligiyle ne kadar dandirik bir firma oldugunu kanıtladı.
Teşekkurler Camel.
A
Adidas'tan bacağım sakat olduğu dönemde 125 liraya bir ayakkabı aldım. Sakat olduğu için sol bacağımı yere basmıyordum, değnekler yardımıyla yürüyordum. Basmadığım ayağımdaki ayakkabı 1 ay geçmeden yandan açıldı. Firmasına yolladık, hatalı kullanım raporu geldi.
M
Milano OP ⭐ 18y
Adidas'tan bacağım sakat olduğu dönemde 125 liraya bir ayakkabı aldım. Sakat olduğu için sol bacağımı yere basmıyordum, değnekler yardımıyla yürüyordum. Basmadığım ayağımdaki ayakkabı 1 ay geçmeden yandan açıldı. Firmasına yolladık, hatalı kullanım raporu geldi.

Ben bu adamların ayakkabıları incelediklerinden şupheliyim yav :?
A

Ben de. Hatalı kullanım raporunu görünce babam "sen top mu oynadın o ayakkabılarla yoksa?" diyecek oldu, bacağımdaki alçıyı görüp sustu. 😆
M
Milano OP ⭐ 18y

Ben de. Hatalı kullanım raporunu görünce babam "sen top mu oynadın o ayakkabılarla yoksa?" diyecek oldu, bacağımdaki alçıyı görüp sustu. 😆

😆
T
TwiLighT ⭐ 18y
Hatalı kullanım raporunu görünce babam "sen top mu oynadın o ayakkabılarla yoksa?" diyecek oldu, bacağımdaki alçıyı görüp sustu. 😆

sözün bittiği yerdeyiz 😁 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Digitürk'ün uyduda bile açık olan bedava bir kanalı , ücretli paketlerin içine koymasına anlam veremiyorum , ayrıca reklamlarında bütün filmleri izliyorum hiç sıkılmıyorum ve ayda 9.90 ödüyorum gibisinden bir sloganla çıkmasına rağmen 9.90 veripte uydudan hiç bir fazlasının olmayışına anlam veremiyorum .

ve her iptal ettirmek için aradığımda 3-4 aylık lig tv verilmesinede anlam veremiyorum her lig tv bittiğinde iptal ettirmeye çalışıyorum ama yine bedava diyorlar ettirmiyorum deneyin derim .
M
Milano OP ⭐ 18y
Digitürk'ün uyduda bile açık olan bedava bir kanalı , ücretli paketlerin içine koymasına anlam veremiyorum , ayrıca reklamlarında bütün filmleri izliyorum hiç sıkılmıyorum ve ayda 9.90 ödüyorum gibisinden bir sloganla çıkmasına rağmen 9.90 veripte uydudan hiç bir fazlasının olmayışına anlam veremiyorum .

ve her iptal ettirmek için aradığımda 3-4 aylık lig tv verilmesinede anlam veremiyorum her lig tv bittiğinde iptal ettirmeye çalışıyorum ama yine bedava diyorlar ettirmiyorum deneyin derim .

NBA Tv varsa alacagım 😄
K
Kobe ⭐ 19y

NBA Tv varsa alacagım :D

lig tv verenler onu hayli hayli verir
O
Old School ⭐ 19y
Diguturk gerçekten çok sapıttı sadece lig tv kartı olmasına karşılık kafasına göre kesiyorlar ardağımızdada açmaları 1 haftayı buluyor müşteri memnuniyeti 0
W
Aslında 9.99'da haklılar.4 yıllık üyeyiz 14.99'a full paket var.Daha eski üye tanıdıklarım var 9.99'a full paketdeler hem spor hem film.
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Geçen gün pide söyledim adama kıymalı dedim yumurtalı getirmiş şikayetçiyim 👴
M
Milano OP ⭐ 18y

Dukkanın ismi ne 😆
stalebug
stalebug ⭐ 19y

Dukkanın ismi ne 😆

garda 😆
X
xienne ⭐ 18y
Geçen sınav çıkışı xxx tantuni'ye gitmiştim.Zorlu 100 sorunun ardından karnım çok acıkmıştı.Yukarı katta 1 masaya oturdum.Siparişleri almaya başörtülü bir kız yani bıyıkları ve ortada hafif birleşen kaşı saymassak bir kız geldi."Ne alırdınız" dedi.Sesi oldukça inceydi acayip bir şekilde şaşırdım.Fizik nerde ses nerde. 🤔 Ben ekmek arası tavuk istedim arkadaşım ise çift lavaş tavuk ve ayran istedi.Her neyse geldi siparişlerimiz ben yedim bitirdim meğersem tavuk değil ekmek arası et'imiş.1 TL fazla ödemek zorunda kaldım.
E
EmmaW ⭐ 19y
mekik aleti aldım 2 hafta sonra kırıldı 😄 😄 ab rocket 😄
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Çin malı ayakkabı aldım çarşıdan 6 aydır okula gidip geliyorum yırtılmadı, şikayetciyim...
M
Milano OP ⭐ 18y
Çin malı ayakkabı aldım çarşıdan 6 aydır okula gidip geliyorum yırtılmadı, şikayetciyim...

😆
W
Yaklaşık 1 ay önce BurgerKing'i aradım buraya oraya bağladılar ve sonunda siparişimi vermeye başladım.Adam yeniydi galiba 3-4 dakika sürdü anlatmam.Neyse sonunda siparişim bitti adrese geldi sıra adres söledim oraya getirmiyoruz beyefendi dedi 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: