Icerige atla
Extraloob

Sigarayı Bırakmama Bahanelerimiz <----

· 28 Yanıt · 1.8K görüntüleme
D
djfko OP ⭐ 18y

Benim bahanem 😜
Çünkü bırakamıyorum + Yasak alanlarda içimi daha güzel 😆
28 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
Cok denedım.En uzun 3 Hafta Hiç İçmedım YerineTespih aldım arkadas ortamlarında okulda vs ne zaman canım cekse tespıh cekıyordum. Sonra bigun alkolun etkısıyle içtim.madem bı kere bozdun yemınını dedım devam ettırdım dahada denemedım bırakmayı 😳
L
Leet1 ⭐ 19y
Hep içerken düşünüyorum, aklıma yeni fikirler geliyor =p
H
hanry006 ⭐ 16y
Hep içerken düşünüyorum, aklıma yeni fikirler geliyor =p

hehehe Sınıfta kızların bıraktırma baskısına karsı bende bu yalanı soyluyorum 😆 😆 😆 😆
P
Pzy ⭐ 15y
isteyen bırakır yani biraz istek meselesi bana göre ben 4 sene içtim bu sene bıraktım.sigara isteyince canınız yemek yiyin 😄
H
hanry006 ⭐ 16y
isteyen bırakır yani biraz istek meselesi bana göre ben 4 sene içtim bu sene bıraktım.sigara isteyince canınız yemek yiyin :D

Ögrencı evınde yemek bulursan sıgara ısteyınce degıl her halukarda yerım 😈
L
Lordzek ⭐ 16y
İrade meselesi.İnsanlar uyşturucu batağından çıkıyor siz sigara derdinden.Ben bun başaracağım diyin ve yapın sınavlarda bana çok yardımcı olmuştur 😆

Spoiler
Zıkkım için sin:
P
Pzy ⭐ 15y
İrade meselesi.İnsanlar uyşturucu batağından çıkıyor siz sigara derdinden.Ben bun başaracağım diyin ve yapın sınavlarda bana çok yardımcı olmuştur 😆

Spoiler
Zıkkım için sin:

katılıyorum tamamen irade meselesi.yada şöyle birsey yapabılrsınız mesela günde 1 paket içiyorsanız azaltıp azaltp sonunda hiç sigara içmeyerekte bırakabilirsiniz.1 hafta günde 3 tane.2. hafta günde 2 tane.3.hafta günde 1 tane.1 ay da bırakırsınız 😄
H
hanry006 ⭐ 16y

Spoiler
Zıkkım için sin:

katılıyorum tamamen irade meselesi.yada şöyle birsey yapabılrsınız mesela günde 1 paket içiyorsanız azaltıp azaltp sonunda hiç sigara içmeyerekte bırakabilirsiniz.1 hafta günde 3 tane.2. hafta günde 2 tane.3.hafta günde 1 tane.1 ay da bırakırsınız :D

o hikaye hacım azaltıp bırakma olayı hıkaye. gunde 1.5 paket ıcen ben gunde 3-4 e kadar dusurup bırakmayı denedım. gıttıkce ilgin azalacagı halde tam tersine artıyor.kendıme belırlı zaman aralıkları koydum. son sıgaradan 5 saat ıcınde sıgara ıcmek yok gıbı oyle sartlar koydum.yemınımı yememek ıcın dakıka saymaktan hıc bısıye dıkkat veremedım. Bence Bıraktıgında Ya herro Ya Merro dıyıp paketı atıcaksın.
D
Dark Zone ⭐ 16y
çünkü her türlü ölüceğiz.
L
Lordzek ⭐ 16y

Hayatında belkide 1 güzel sene daha yaşayıp ölmek varken neden o duyguları yaşamadan ölsünki insan?
D
djfko OP ⭐ 18y

adam Kral
bkz:Lark 😆
D
Dark Zone ⭐ 16y

Hayatında belkide 1 güzel sene daha yaşayıp ölmek varken neden o duyguları yaşamadan ölsünki insan?

Allahın işine karışamayız .
E
eLempTRa ⭐ 18y
üşengeçlikden bırakmıyorum 😄
D
djfko OP ⭐ 18y
üşengeçlikden bırakmıyorum :D

ama içmek içinde çaba sarf etmek lazım gene aynı iş makara:
Barzo
Barzo ⭐ 19y
içmiyorum, yanımda içirtmiyorum, inadıma içerlerse dövüyorum 🙄
N
NatiliuS ⭐ 19y
Sabah yatakdan kalkıp direk sigara yakmak seviyorum bu olayı bunun etkisi ile 1 saat daha uyuyabiliyorum 😄
D
djfko OP ⭐ 18y

yapma reyiz o kadar asabi olma 😜
L
Leet1 ⭐ 19y

yapma reyiz o kadar asabi olma :P

Reyiz dahil incimsi kelimeleri kullanmamaya dikkat edelim 😘
S
Sw33Ty ⭐ 17y
Şimdi bırakıcam yarın bırakıcam şu paket bitsinde bırakırım derken hala içiyorum okul zamanı okul dışına çıkıp içmek kadar zevkli bişey yok ... korkusuyla 😁 Forever LM ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: