Sigarayı bırakmak isteyen biri nasıl bırakabilir arkadaşlar, ben sigara içiyorum bırakmayı kafaya koydum ve 2 haftadan beri paket almıyorum ama kim verirse hep kabul ediyorum. Bunun başka bir çözümü yok mu doktorlar felan? 😁
Sigarayı bırakma yolları ? ?
· 21 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
En iyi çözümü hiç başlamamak 😜
Başlandı bir kere.. ^^
asddas
asddas
Al birde burdan yak 😳
Bırakmayı kafaya gerçekten koyabilmek güzel bir başlangıç.
Babamda içiyordu, önce kendi iradesiyle günde 4-5 sigaraya indirdi, sonra şu elektronik sigaralardan aldı, nikotini azalta azalta bıraktı 😄 Ama önce irade sahibi olmak lazım. Babam iradesiz bir adam olunca 2-3 yılda anca bıraktırdık ^^
PS: Birde nikotin bandı diye birşey duymştum sigara isteğini azaltıyormuş. Ama nedir ne değildir bilmiyorum..
PS: Birde nikotin bandı diye birşey duymştum sigara isteğini azaltıyormuş. Ama nedir ne değildir bilmiyorum..
Bro Nikotin içeren sakızlar var Eczanelerde satılıyor. Ben kullanmıştım Gayet etkiliydi. Sen söylüyorsun Sigarayı bırakmak istiyorum Nikotin içerikli sakızlardan alacağım diye, Onlar sorucaklar kaç paket içiyordun ona göre Dozajı yüksek veriyorlar. Yalnız alırsan Kullanmadan önce oku nasıl kullanılır. 😎
PS: Acaip kafası var hoşuna gidecektir 😁
PS: Acaip kafası var hoşuna gidecektir 😁
F
Flush Royale
⭐ 17y
Bıraktırcak bir kişi olsun yeter 😊
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
İrade sahibi olmak yeterli olucaktır.
Bunun yanında ek olarak Elektirikli sigara, bu gibi yöntemlerlede bırakılabilir.
Ama ilk önce irade sahibi olmak gerekir.
Bunun yanında ek olarak Elektirikli sigara, bu gibi yöntemlerlede bırakılabilir.
Ama ilk önce irade sahibi olmak gerekir.
W
Winterspring
⭐ 18y
Sen kafaya taktıktan sonra bırakabilirsin rahatçı.Şu özel üretim sigaralar ve zararsızdı galiba onlar bırakırken çok yardımcı oluyormuş, yavaş yavaş bırakmanı sağlıyormuş.Onlardan kullanabilirsin.
Çelik gibi irade ister öyle her babayiğitte bırakamaz. Ben umarım bu yaz bırakacağım ama zor görünüyor. 🙄
Şu sakız ve vücuda yapıştırılan nikotinleri duymuştum eczanelerde var diyorlar, vücudunun bir yerine yaptıştırılıyormuş ve saf nikotin varmış günlük nikotin isteğini azaltıyormuş, gidip danışmak lazım..
içme.
içme.
adam içiyorum diyor sen içme diyosun xD
içme.
adam içiyorum diyor sen içme diyosun xD
Al bakalım birde bunu izle;
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bırakmayı kafaya gerçekten koyabilmek güzel bir başlangıç.
içme.
Tamam hemen.
Al bakalım birde bunu izle;
linki direk olarak verir misin görünmüyor video ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap