Icerige atla
Extraloob

Serverler Checkte iken oyunda gözüken 3 kişi ne yapıyor

· 35 Yanıt · 2.0K görüntüleme
B
berkayq OP ⭐ 19y
bence char soyuyor
35 Yanıt
I
Infinity ⭐ 18y
GM 😈
B
berkayq OP ⭐ 19y
GM 😈

2 ay önce kadar kuzenmin çarı checkten önce sapasağlam bırakıp çıktım checkten sonra girdm char soyulmuş hangi ara soyacaklar başka___????
J
Junkie * ⭐ 18y
GM 😈

2 ay önce kadar kuzenmin çarı checkten önce sapasağlam bırakıp çıktım checkten sonra girdm char soyulmuş hangi ara soyacaklar başka___????

Enteresan 🤔
B
Buura ⭐ 19y
He evet oyunda hazır kimse yokken 3kişi oyuna girip char soymuş lol.

Kuzeninden önce server boşken girip boşaltmışlardır zaten en fazla 2 dakika..
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
GM 😈

aynısı 2 defa başıma geldi bende akıl sır erdiremedim :?
B
berkayq OP ⭐ 19y
sunu söyle o zman gm dion 3 gm aynı serverde kaşık mı atıolar nie her serverde 1 dm deilde 3 kişi aynı yerde ???
P
Manyakmısın yahu closed server a nasıl girecekler 😄
Hadi girdiler diyelim , tüm charlar orda bekliyor mu beni soysun diye ne diyorsunuz 😜
P
Pride ⭐ 18y
GM'ler işi gücü bırakıp bize hesap mı vercekler sence?Kafalarına göre takılıyorlar işte
J
Justyce ⭐ 17y
La nediyorsunuz yaxD Güldürmeyin beni GM bu GM adı üstünde napsın sizin charınızı soyup adam istese kac tane yapar o itemlerden xD Serverı Deniyordur Bakımdan sonra hata filan varmı diye yada öyle birsey:D
B
berkayq OP ⭐ 19y
gm olduğunu nerden bilion
J
Justyce ⭐ 17y
Oyunun yetkililerinden baska kimse giremez de ondan
J
Judas ⭐ 19y
Pvp yapıyolardır adamlar alaala size ne 😊 adamların canı sıkılmış grup yapıyolar:D
J
Justyce ⭐ 17y
xD ilginc Teori:D
B
Brooklyn ⭐ 18y
GM İşte yaa 😄 Kimbilir ne yapıyorlar içerde ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
GM oyunun yeniliklerini kontrol ediyor olabilir.

+

Polgara"]Manyakmısın yahu closed server a nasıl girecekler 😄
Hadi girdiler diyelim , tüm charlar orda bekliyor mu beni soysun diye ne diyorsunuz :P
T
TwiLighT ⭐ 18y
in cin top oynuyor 😜
I
iwontcry4u ⭐ 19y
GM den başkaları değil.Her update de 3 kişi aynı serverda ne charı soycak..:D
GM ler bot banlayıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyundaki sorunların giderilip, eklentilerin çalışıp çalışmadığına fln bakıolar.Check sırasında bi hata yapsalar ve oynu kontrol etmeden bıraksalar ne kadar cok küfür yiceklerini biliolar xD
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
GM 😈

🙏
I
Infinity ⭐ 18y
Pvp yapıyolardır adamlar alaala size ne 😊 adamların canı sıkılmış grup yapıyolar:D

belkide medusa vs demon'u kavga ettiriyolardır 😈 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: