Icerige atla
Extraloob

Serverler Checkte iken oyunda gözüken 3 kişi ne yapıyor

· 35 Replies · 2.1K views · Page 2 / 2
Replies
_
Gm lerın charı serverı denemek için giriyorlar LOL!
J
Judas ⭐ 19y
GM den başkaları değil.Her update de 3 kişi aynı serverda ne charı soycak..:D
GM ler bot banlayıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyundaki sorunların giderilip, eklentilerin çalışıp çalışmadığına fln bakıolar.Check sırasında bi hata yapsalar ve oynu kontrol etmeden bıraksalar ne kadar cok küfür yiceklerini biliolar xD

Zaten hergün yemiyolarmı 😁 😁
D
DreaMakeR ⭐ 17y
GM ler bot banlayıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyundaki sorunların giderilip, eklentilerin çalışıp çalışmadığına fln bakıolar.Check sırasında bi hata yapsalar ve oynu kontrol etmeden bıraksalar ne kadar cok küfür yiceklerini biliolar xD

güzel tespit 🍿
B
By_DaDaS ⭐ 17y
1-2 Saat Güzel Dakikalar Geciriyolardır 😄
O

😜 😜

p.s:gm
S

👍 👍 👍
L
LiFe__xL ⭐ 18y
yaw onlar gm bben kaç kezz rev6 da boyle hep gorum
W
Wappinger ⭐ 17y
check olduğu zaman server o 3 kişiyi atmamış olabilir ama bence öle bir şey olamaz.
GM lerin oyuna girdiklerini hiç görmedim genellikle kodlarla işlemlerini yapıolar.Valla bilmiyorum belkide rev6da sorun vardır
_
_UzZy_ ⭐ 18y
GM olmasın o ?
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
3 gm nin canı sıkılmıs serverleri kapamışlar gelişine bi servere girmişler pwp yapıyolar.tasası bize mi düştü ne yapıyolarsa yapıyolar rev6 ya bu kadar güvenmeyin derim.
C
canertam ⭐ 18y
en altta bi kişi daha var
W
WnF ⭐ 18y
giremezki server kapalı büyük ihtimal GM dir
E
exotic ⭐ 18y
La nediyorsunuz yaxD Güldürmeyin beni GM bu GM adı üstünde napsın sizin charınızı soyup adam istese kac tane yapar o itemlerden xD Serverı Deniyordur Bakımdan sonra hata filan varmı diye yada öyle birsey:D

katılıyorum 🕵️ zate gm ler oyunda gözükmüo artık bırakında chectte oynasın haftada bi 5 saat yazık adamlara 😄
C
Claire ⭐ 18y
Bencede GM onlar Bir İşleri Var ki O Zaman Oyunda Duruorlar ßence 😄
I
Impossy ⭐ 17y
Ciemdir kim olcak ^^

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: