Arkadaşlar bu zaman itibariyle serverlar 1 saat bakıma alınmıştır.1 saat sonra oyun tekrar kullanılabilir duruma gelecektir. 😉
Serverlarda bakım... Serverlar AÇIK (29.07.2010)
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
legend 5 plusmı gelioki valla joymaxdan beklenir haberdar etmeden şap diye server açıverdi bunuda yapabilir(sadece görüş 😜 )
legend 5 plusmı gelioki valla joymaxdan beklenir haberdar etmeden şap diye server açıverdi bunuda yapabilir(sadece görüş 😜 )
Gelmez 1 saatlik bakımda öyle tahmin ediyorum.
joymaxın işine akıl sır ermez am eğer dediğin olursa çarım snn
joymaxın işine akıl sır ermez am eğer dediğin olursa çarım snn
makara:
I
iwontcry4u
⭐ 19y
En fazla download linki koyabilirler daha gelmez Legend plus.
Bizlere daha kaliteli bir ortam için çalıştıklarını zannediyorum bütün yazılarında öyle diyorlar ama Check lerden sonra genellikle bol miktarda lag oluyor oyunda. 😜
İns. 1 saat daha uzamaz 😄 Uzarsada şaşırmadım uzatmayı seviyo çünkü makara:
😜
:P
Harbiden tam zamanında açılırsa nadir checklerden bir olur.
Petra server kapatisesi 2000 den 2300 e çıkartılmış server Check olma sebebi budur. 😉
Petra server kapatisesi 2000 den 2300 e çıkartılmış server Check olma sebebi budur. ;)
1 hafta bekleyemediler yani botları atsalar kapasiteyi arttırmayada gerek yoktu.
Petra server kapatisesi 2000 den 2300 e çıkartılmış server Check olma sebebi budur. ;)
1 hafta bekleyemediler yani botları atsalar kapasiteyi arttırmayada gerek yoktu.
server fazla yoğun olduğundan bekleyemediler 😊 şahsen 8 tane yer ben kapliyorum 😆
U
Unforgiven
⭐ 17y
hala açılmadı
Ozaman sadece Petra'yı check ederlerdi 😉
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Açık.
Yumulun. 🤤 makara:
sbot güncellenmedi :s
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap