0 0x66 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 s.a arkadaslar aranizdan http://www.rev6.com bilenler vardir ve sol taraftda server isimleri yazar ama o sitede neden se deyisik serverler var ??acaba sizin bir bilginiz varmi diye soracaktim buyrun bide fotoraf koyim Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BaTTeRST_ ⭐ 19y 18 yil once #2 ksro galiba Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B balrog ⭐ 19y 18 yil once #3 ksro ola bılır bencede TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DoNJuaN ⭐ 19y 18 yil once #4 sitede sorun var sanırım hatalı acılıyor ve aramalar falan hata olsuyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
0 0x66 OP ⭐ 19y 18 yil once #5 özür dilerim dikkat etmedim büyük yazdima ama link calisiyor eminim Very Happyhttp://www.rev6.com TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 18 yil once #6 ksro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EvaNeSceNcE_ ⭐ 19y 18 yil once #7 ksro +1965 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ray_jovan ⭐ 19y 18 yil once #8 bence ksro deil cunkü lv yüksek adam yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #9 rev6 ciddiyetini yitirmiş bir site zannımca serverlar da ksro dan Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _AvRiL_ ⭐ 19y 18 yil once #10 onlar taiwan serverları^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackLighT ⭐ 19y 18 yil once #11 silkroadın joymaxdan ayrı private serverları (özel server ) varmı ki acaba Question TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #12 olabilir :?!!! :?!!! :?!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FB_BURHAN ⭐ 19y 18 yil once #13 KSRO GALBA TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Peregrine ⭐ 19y 18 yil once #14 Ben Vietnam serverleri diye biliyorum ama emin değilim joker hakkım var mı Question Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiFeGuaRD ⭐ 19y 18 yil once #15 (guild yasıor beyler muhtemelen ksroda böle bi uygulama wardır para ile guildlerin private serwerları kuruluodur belkim Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil