Icerige atla
Extraloob

Server 7 ' de NoWayOut adım adım.. (Travian ~ 5. Sıradayız!)

· 38 Yanıt · 8.1K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar daha önceden server8 de NoWayOut ' u toplama gibi bir düşüncem vardı, forumdan oyunu oynayan neredeyse kimse olmadığı için bu atılımı yürürlüğe koyamamıştım. Fakat 2 gün Dün server 7 açıldı, sabahın 6 sında kalkıp oyunun ilk gelişenlerinden oldum, okul olmasaydı çok rahat 1. olurdum fakat yinede 1. lik koltuğunu takip ediyorum. Ayrıca NoWayOut ' u bugün 13:30 da kurdum, şuan saat 19.30 Serverda 10. sıradayız. Bence bu muhteşem bir başarı. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Server 7 de olanlar varsa 65+ Nüfuslu herkesi bekliyorum. ❤️

Special thx to Flexi
38 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
Ne bu bro 😜
W
Whisk ⭐ 16y
Travian mı bu?
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Travian mı bu?

🤝 Her alanda, NoWayOut akar. 🤘
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yeahhh çok güzel bu işte tebrikler hacım devam devam 😘 ❤️
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Hacım server yeni, iddialıyız. Dakikada min 4 tane birliğe gelmek isteyen adamdan pm alıyorum 😈 😎
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Hacım server yeni, iddialıyız. Dakikada min 4 tane birliğe gelmek isteyen adamdan pm alıyorum 😈 8)

zirvede adının yazması reklam demektir hacım gelir tabiki mesela lider olmaktır 😎
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Hacım server yeni, iddialıyız. Dakikada min 4 tane birliğe gelmek isteyen adamdan pm alıyorum 😈 8)

zirvede adının yazması reklam demektir hacım gelir tabiki mesela lider olmaktır 8)

Hacım oyunda elçilik binası var, aşağıdaki şekilde belli, birlik kurucumuzun elçiliği seviye 5 ' de olduğundan şuanlık max 15 kişi alabiliyoruz birliğe, full yani. Ona hammadde yardımı yapıyoruz o geliştirdikçe daha çok üye alıyoruz.

SEViYE 01: (x) 03 ÜYE
SEViYE 02: (x) 06 ÜYE
SEViYE 03: (x) 09 ÜYE
SEViYE 04: (x) 12 ÜYE
SEViYE 05: (x) 15 ÜYE
SEViYE 06: ( ) 18 ÜYE
SEViYE 07: ( ) 21 ÜYE
SEViYE 08: ( ) 24 ÜYE
SEViYE 09: ( ) 27 ÜYE
SEViYE 10: ( ) 30 ÜYE
SEViYE 11: ( ) 33 ÜYE
SEViYE 12: ( ) 36 ÜYE
SEViYE 13: ( ) 39 ÜYE
SEViYE 14: ( ) 42 ÜYE
SEViYE 15: ( ) 45 ÜYE
SEViYE 16: ( ) 48 ÜYE
SEViYE 17: ( ) 51 ÜYE
SEViYE 18: ( ) 54 ÜYE
SEViYE 19: ( ) 57 ÜYE
SEViYE 20: ( ) 60 ÜYE
Special thx to Flexi
L
Lordzek ⭐ 16y
Bende gelirdim ama baştan başlamam server 7 de şimdi 😆 ama s5 de şu anda 532. sıradayım.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bende gelirdim ama baştan başlamam server 7 de şimdi 😆 ama s5 de şu anda 532. sıradayım.

Helal olsun hacım, server açılalı 2 gün oldu, gel yetişirsin merak etme. Ben daha bugün bi hesap açtım 67 nüfusu var şuan, görevler felan hammadde verdiği için bir şansını denemeni öneririm. 🍺
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Travian oynamasını bilmiyorum 😆
[F New]Solo Gitarist
E
Exezoris ⭐ 16y
ikariam en iyisi :d

tbrkler
L
Lordzek ⭐ 16y

Montla s.çtıktan sonra camdan atlıyoruz 😆
.NET
.NET ⭐ 19y

Montla s.çtıktan sonra camdan atlıyoruz 😆

Sanırım g*tümüzü asfalta silmek için yapıyoruz bunu biggrint1
[F New]Solo Gitarist
L
Lordzek ⭐ 16y
Pozisyon olarak nerede kurulusunuz?
I
geliyorum hocam
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Pozisyon olarak nerede kurulusunuz?

-/+ (Kuzey Batı)

geliyorum hocam

Lenneth pm.
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Müthiş ilerliyoruz, 6. sıradayız. 🤘
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar daha önceden server8 de NoWayOut ' u toplama gibi bir düşüncem vardı, forumdan oyunu oynayan neredeyse kimse olmadığı için bu atılımı yürürlüğe koyamamıştım. Fakat 2 gün Dün server 7 açıldı, sabahın 6 sında kalkıp oyunun ilk gelişenlerinden oldum, okul olmasaydı çok rahat 1. olurdum fakat yinede 1. lik koltuğunu takip ediyorum. Ayrıca NoWayOut ' u bugün 13:3o da kurdum, şuan saat 19.3o Serverda 10. sıradayız. Bence bu muhteşem bir başarı. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Server 7 de olanlar varsa 65+ Nüfuslu herkesi bekliyorum. ❤️

/Güncel.
Special thx to Flexi
K
Kai ⭐ 18y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: