Icerige atla
Extraloob

Sen yap , biz logolayalım!

· 36 Yanıt · 2.6K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Arkadaşlar görüyorum ki sitemizde resimler üstüne logo koymak şart gibi birşey oldu ; Türkiye'nin en iyi silkroad online bilgi paylaşım sitesi olduğumuz için emeklerimiz çalınıyor.

Siz logo koydurmak istediğiniz resmi buraya yazın,biz size logo koyup upload edelim. Sakın ama sakın Ö.M kullanmayın ❗

Saygılar , #24

36 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Başarılar , umarım devamı gelir.
E
EmmaW ⭐ 19y
buraya logosuz halini koyduktan sonra ne anladık bundan 😄 ama güzel fikir bence öm ile çalışılmalı 😊 çalan burda logosuz halini çalar 😊
C
Caprice ⭐ 19y
buraya logosuz halini koyduktan sonra ne anladık bundan 😄 ama güzel fikir bence öm ile çalışılmalı 😊 çalan burda logosuz halini çalar :)

Evet,alan buradanda alır.
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
buraya logosuz halini koyduktan sonra ne anladık bundan 😄 ama güzel fikir bence öm ile çalışılmalı 😊 çalan burda logosuz halini çalar :)

Inan tam ustune bastin. Buraya koyucak, bende aninda yapip koyucam, oda editleyecek 😘
E
EmmaW ⭐ 19y
7/24 pc başındamısın ? 😄
A
7/24 pc başındamısın ? :D

+1 😱
C
Caprice ⭐ 19y
Yaş iş alpercim yaş 😜 Adam vaktinde editlemez,sen vaktinde yapamazsın,sen yapana kadar çalan çalar vs..
Ps:Ne antipatik adamım. 🎭
I
Buyurun , üzerinde çalıştığım proje (:
N
Neverex ⭐ 17y
Yaş iş alpercim yaş 😜 Adam vaktinde editlemez,sen vaktinde yapamazsın,sen yapana kadar çalan çalar vs..
Ps:Ne antipatik adamım. 🎭

antipatik likten değil bro snn dediğin mantıklı geliyor bencede çalan adam her daim çalar dmi 😜
S
shneZee ⭐ 18y
Buyurun , üzerinde çalıştığım proje (:

+1907 🍺
N
Neverex ⭐ 17y
Marifet mi şimdi bu?
G
GreenPearL ⭐ 17y
Marifet mi şimdi bu?

Marifet olmayan nedir acaba? 🙄
N
Neverex ⭐ 17y
Marifet mi şimdi bu?

Marifet olmayan nedir acaba? 🙄

Birinin camı açtığını düşünsene şöyle bir ceryan yaptığını 🎭
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Marifet mi şimdi bu?

Çalacak adam direk konuya gider çalar. Buraya bakacağını sanmam , amacım sadece yardım etmekti. Olumsuz yorum yapacaksanız yapın, sadece yardım etmek istedim. Yardıma ihtiyacın yoksa marifet olup olmadığı sana kalmadı ☕
J
Josephine ⭐ 17y
Marifet mi şimdi bu?

Çalacak adam direk konuya gider çalar. Buraya bakacağını sanmam , amacım sadece yardım etmekti. Olumsuz yorum yapacaksanız yapın, sadece yardım etmek istedim. Yardıma ihtiyacın yoksa marifet olup olmadığı sana kalmadı ☕

Hergün balık vereceğine balık tutmayı öğret 😉
Yani tek tek logo ile uğraşıp çalınabilme riskini göze almaktansa logo eklemeyi öğretmelisin. 😎
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Sen öğret bana diyeceğine, ben burda balık vermek istiyorum 😆
M
Minotoche ⭐ 17y
Konu Yerinden sapmasın. Adamın amacı sadece yardım etmekti. Bu konuda olumsuz yorum yapılacak bir yer bulamıyorum.
N
Neverex ⭐ 17y
Yanlışları oluyor arada
J
Josephine ⭐ 17y
Kolay gelsin o zaman yanlız Caprice'e hak veriyorum ; çalınma riskinide göz önünde bulundurmalısın.

Ps:kolay gelsin 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: