Icerige atla
Extraloob

Selamlar [ADV İLE İLGİLİ COME PLEASE]

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TyNeR OP ⭐ 15y
Öncelikle merhaba

Bir sorum olacaktı benim bir novam var item şudur

Ancak bunu 2 haftadır satamıyorum..

Kırmaya karar verdim B Grade sox düşürmek için + kaç ve blue'ların nasıl olması gerekiyor

Yardım ederseniz sevinirim 😘

Saygılar..
19 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
En az +7 olması gerekiyor.En az 4 blue olması gerekiyor.İç statlarının en %41 olması gerekiyor.
T
TyNeR OP ⭐ 15y
En az +7 olması gerekiyor.En az 4 blue olması gerekiyor.İç statlarının en %41 olması gerekiyor.

Anladım teşekkür ederim
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Anladım teşekkür ederim

Unutmadan bluelar %100 olması lazım.
M
Mateso ⭐ 18y
+5 yap tüm bluelar %100 olsun stedy lukcy 6 times olsun b alırsın ben çoook b class çıkartıyorum +5 lerden
M
Mateso ⭐ 18y
iç statlarla hiç uğraşma bluelarını tam yap yeter
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
+5 yap tüm bluelar %100 olsun stedy lukcy 6 times olsun b alırsın ben çoook b class çıkartıyorum +5 lerden

Bu şekilde bir weapon dener misin? 😆
T
TyNeR OP ⭐ 15y

Anladım bi 5 basamadım ya 😊 a grade ne kadar ediyor bi bilgin var mı ?
T
TyNeR OP ⭐ 15y

Bu halde kırmayı düşünüyorum ama a grade fiyatlarını bilmiyorum elbet vardır bilen birisi söylerse sevinirim
Collapse
Collapse ⭐ 16y
12d item yokki 12d adv fiyatı olsun.. kırma bu şekilde dursun belki böyle alıcı çıkar...
T
TyNeR OP ⭐ 15y
12 Degree 11 Degree dede kullanılıyor
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Para kazanmak istiyorsan b class satman lazım.Server'ına göre değişir git konsiyeye bak oradan elixir bölümünden!
Collapse
Collapse ⭐ 16y

Tşk. Bilgi için bilmyodum bunu <3
B
BLUE MAGIC ⭐ 17y
Bncede kırma koy stala satılsın ...
T
TyNeR OP ⭐ 15y
Başlıkta da belirttiğim gibi satamıyorum arkadaşlar 2 haftadır bi böyle fiyat bi öyle deli oldum koydum konsiyeye bakalım 300m den +5 den yukarı basma yeteneğim olsa +7 yapıp kırıcam ama yok işte +5 zar zor basabiliyorum malesef ...

ve NiNCaSu konsiyeye koymamış kimse adv saten ilk işim oraya bakmak olmuştu bulsaydım orda sormazdım size

Siz bu konularda bilgi sahibi edinmiş insanlarsınız anlıyorsunuz yani o yüzden size sormak istedim
Teşekkür ederim yardım eden ve öneri belirten arkadaşlara saolun hepiniz
N
Niobe ⭐ 17y
İmmortalı var zaten önce +7 yapmakla başla hızlı hızlı dene..
Sonra fb yap %80 den yüzük olsun blueler..
Statlar çok önemli değil benm yaşadığım tecrübelere göre item kırmada istersne statlarıda düzeltirsn..
M
Mateso ⭐ 18y
+5 FB yap kır 7 yapcam diye uğraşmana gerek yok b verir
T
TyNeR OP ⭐ 15y
200m den sattım sonunda +5 basmayı çok denedim hep 4 e veya 5e geçerken yandı tekrar teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: