Bu 2. yi oluyor bana 2 hafta oncede kırdırdım o zamanda lag vardı A verdi yine bunun 1 tek sebebi var kırdırmadan once lag vardı lagın etkiledigini düşünüyorum
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Adv. ile ilgili
· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
yazık olmus daral:
PS:Aynen bende Lag ın etkılı oldugunu dusunuyorum +6 Sword Kırdım Fb di B verdı +7 ımmolu Glavie Kırdım Ustelık Statları Sword a göre cok daha ıyı ıken A aldım 😢
PS:Aynen bende Lag ın etkılı oldugunu dusunuyorum +6 Sword Kırdım Fb di B verdı +7 ımmolu Glavie Kırdım Ustelık Statları Sword a göre cok daha ıyı ıken A aldım 😢
bence bu aralar kıstılar musluğu çok b çıkartıyorlardı sayısını azalttılar biraz A çıksın istediler.
bence bu aralar kıstılar musluğu çok b çıkartıyorlardı sayısını azalttılar biraz A çıksın istediler.
oylede olabilir ama lag olmagı zaman hep B cıkarttım.
btane bluesu %100 degil belkı etkı eder?
piyasada b elixir azaldı her serverda aynı durum var tahminime göre.
C
Crazy_Show_
⭐ 16y
btane bluesu %100 degil belkı etkı eder?
Aynen Block Ratioda yok xD yoksa garanti verirdi
block ratio yok int full degil 😁
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
str 6 %100 deil boşa kırmıssın disiplinide yok yazık olmus ben +5 fb yapıp kırıyorum b alıyorum
kafamı.... blocku unutmuşuk bende diyom bu bluler neden az :S
str 6 %100 deil boşa kırmıssın disiplinide yok yazık olmus ben +5 fb yapıp kırıyorum b alıyorum
bundan sonra bende +5 yapıcam kırdırcam a verirse yine aynı fiyata satarız
C
Coq'Right2
⭐ 16y
bende +5 +1 adv basıp statlar %41 ve fb yapıp kırıyorum hic a verdigi olmadı 😊
piyasada b elixir azaldı her serverda aynı durum var tahminime göre.
lanet olası hercules serverinde piyasa denen bişe kalmadı önüne gelen B cıkartıyor 😄
Bu işinde devri bitti 2,5-3b den b sattıgım gunlerı arıyorum. 😈 46 tane sattım bugune kadar.sımdı 1,2-1,3b ye satıyoz.servelerlar b gradeden gecılmıyo kendıme baska iş bulmam lzm 🎅
+5 her zaman B wermez 😉 3 tane kırdırdım fb max statlar 41+ 2 tanesi werdi 1 tanesı wermedi...+6yı bılemıcem ama +7den hıc A grade almadım
C
Coq'Right2
⭐ 16y
+5 her zaman B wermez 😉 3 tane kırdırdım fb max statlar 41+ 2 tanesi werdi 1 tanesı wermedi...+6yı bılemıcem ama +7den hıc A grade almadım
+5 +1 adv ile 10 a yakın kırdım hepsindende aldım 😊
dedıgım gibi 😊 +6yı bılemıcem fakat +7den 16 kere aldım su 2 hafta ıcınde xD
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Yazık olmus :S
+5 +1 adv ile 10 a yakın kırdım hepsindende aldım :)
%100 veriyorsa +6 ıcın ugrasmayak +5 yapıp basak sonra kırak xD
C
Coq'Right2
⭐ 16y
+5 +1 adv ile 10 a yakın kırdım hepsindende aldım :)
%100 veriyorsa +6 ıcın ugrasmayak +5 yapıp basak sonra kırak xD
1-2 gune 2 tane nova harp kırcam sonuclari koyarım buraya bu kez 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap