Icerige atla
Extraloob

Seal of Nova Glavie

· 16 Yanıt · 2.7K görüntüleme
C
CheckPoint_ OP ⭐ 17y
Uzun bir aradan sonra bir nova daha.
16 Yanıt
H
HnTRue ⭐ 18y
Hayırlı olsun.
A
Avenger ⭐ 18y
Ommg o gold ney öyle o.O
C
CheckPoint_ OP ⭐ 17y
Saolun 😁
Nova 2Hand almadan önce daha çoktu 😆
C
crazy123 ⭐ 18y
Hayırlı olsun
V
Viski ⭐ 18y
Hayırlı olsun
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arkadaş herşeye doydum param var zenginim öküz gibi kaliteli charım var üzerimde yok yok item mall'ın her ürününü almışım yok yani yok arasan o yok sadece lakin gel gör ki onca nova düştü ve satın aldım arkadaş bir tanecik be bir tanecik son glavie düşmez mi benim gibi king glavier bir adama ihtiyacımız yok kendimiz aldık nova glavie +9 bastık sorun değilde düşsün be kardeşim 😜
C
arkadaş herşeye doydum param var zenginim öküz gibi kaliteli charım var üzerimde yok yok item mall'ın her ürününü almışım yok yani yok arasan o yok sadece lakin gel gör ki onca nova düştü ve satın aldım arkadaş bir tanecik be bir tanecik son glavie düşmez mi benim gibi king glavier bir adama ihtiyacımız yok kendimiz aldık nova glavie +9 bastık sorun değilde düşsün be kardeşim :P

Maşallah Okan Abi sende ya adam neyden dolayı isyan ediyor. summer3: ben 108Lv oldum daha 1 tanecik nova düşmedi türü önemli değil 1 tane düşşün yeter bende diyim göğsümü gere gere éNova düştü banada diye" summer4: ama yok yok yok :!!&%&! :!!&%&!

PS: makara: makara:
L
LoTuSs ⭐ 16y
105 lwlim dün 2. novam düstü 😊 warlock rod ama oda bişi 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum düşmemesine imkan yok gerçekten bir tane pre plus bas yağar yağar 😜
J
Junup ⭐ 16y
HayırLı Olsn Moruq 😆
H
h&a ⭐ 19y
bende de ayni durumdu o kadar yakindim bir nova düsmedi ne olursa olsun düssün dedim
ve en sonunda bow düstü oda hemen satildi.............
C
CheckPoint_ OP ⭐ 17y
Sağolun arkadaşlar bizim kastığımız slot nova bakımından çok iyi 8.Nova oldu galiba 😆
C
cLonny ⭐ 18y
HayırLı Olsn Moruq 😆

😁 😈 😆 🎅
F
Fahmlugat ⭐ 18y
hayırlı olsun
PS:Glavie yerine Spear olsa süper olucakmış 😎 😆
C
CheckPoint_ OP ⭐ 17y
Teşekkürler
Ps:Neden Spear soru: summer1: