Icerige atla
Extraloob

Seal of Nova +11 Dagger !!

· 13 Yanıt · 3.0K görüntüleme
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

doğru kişinin eline geçtiğinde serverın kralı olmak kaçınılmaz heralde ^^ statları düzelttiğinde yatırmakta zorlanacağı bi char olamaz
13 Yanıt
B
brk60 ⭐ 17y
o daggeri o statlarla nasıl kullanıyor bilmiyorum crt en azından bi 18 olması lazım.
F
Fahmlugat ⭐ 18y
o daggeri o statlarla nasıl kullanıyor bilmiyorum crt en azından bi 18 olması lazım.

PS:hayırlı olsun
K
kSk_StyLe ⭐ 17y
bu adam Gaia'da + yabancı 😊 serverde yatıran çok bu charı 😊
L
Lance ⭐ 16y
bu adam Gaia'da + yabancı 😊 serverde yatıran çok bu charı :)

YATIRABILEN YOK YANLIS YAZDIN.Benım yakın arkdasımdır Boby 10 DG +7 set vardı ve kımse yatıramıyordu.11 DG dede ole olcak sanırım:=)adama 2 vs 1 yapıorlardı ole dusunun:=)
F
- Resim Silinmiş.

doğru kişinin eline geçtiğinde serverın kralı olmak kaçınılmaz heralde ^^ statları düzelttiğinde yatırmakta zorlanacağı bi char olamaz

Zaten doğru kişinin elinde şuan o dagger, Yani Setanın. O Dagger'e +9 u ve advanced ile +11 'i ben bastım,paylaşırım gerektiğinde.. No_F3aR ,_KiLL4LivE_ ben bak ptde resmim çıkmış 😊

Statslar düzeldi, crit %100 phy 80 reinf 80 attack rating 80 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben bu adamı tanıyorum gaiadan hadi iddialı konuşmam ama herif harbiden noob onu biliyorum hoş gene de çok güzel silah tebrikler tam bir ölüm makinası ^^
C
cLonny ⭐ 18y

YATIRABILEN YOK YANLIS YAZDIN.Benım yakın arkdasımdır Boby 10 DG +7 set vardı ve kımse yatıramıyordu.11 DG dede ole olcak sanırım:=)adama 2 vs 1 yapıorlardı ole dusunun:=)

Dagger Desperate skill'i açık halde stun yerse çok kolay yatar^^ Rogue'nin yararlı yanları olduğu gibi zararlı yanlarıda var.
F

Dagger Desperate skill'i açık halde stun yerse çok kolay yatar^^ Rogue'nin yararlı yanları olduğu gibi zararlı yanlarıda var.

+9 seti var , defansı güzel. Dagger desperate ile Defans normal ezik bi rogueye dönüşüyo ondada stun geçene kadar dayanır 👍
C
cLonny ⭐ 18y
sprint assoult (stun) + Dare Devil skillinin teki crit gelse yeter ölmesine^^ başıma gelen şeyler bunlar tabi, tecrübelerime dayanarak konuşuyorum 😜
E
esmer1992 ⭐ 18y
BUNU BASan insan değil 😊 😊
F
BUNU BASan insan değil 😊 :)

basan benim,dur ss vereyim:)
F
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: