B Beijo OP ⭐ 19y 16 yil once #1 az önce arkadasima düşen SON'un resmini paylaşayim dedim... 😜 server Venice... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Avenger ⭐ 18y 16 yil once #2 Vooov harika süper şans tebrikler 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #3 Tebrik ederim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #4 Ağlamak istiyorum, tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tengrİ ⭐ 19y 16 yil once #5 joymax nova mı dağıtıyo ne yapıyor anlamadım gitti hadi hayırlısı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Beijo OP ⭐ 19y 16 yil once #6 teşekkürler arkadaşlar darısı başınıza... 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #7 woooww süper 😎 Hayırlı olsun arkadaşında şans varmış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Koelschh ⭐ 17y 16 yil once #8 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 bu nedir yahu nispet yapar gibi bir tek bize mi düşmüyor bunlar 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #10 ovv. Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil