H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #1 party durmadan sürekli kasıyor meyvelerini veriyor:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Bartowski ⭐ 17y 16 yil once #2 bu kaç oldu ya 😄 gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WildKing ⭐ 19y 16 yil once #3 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #4 hep farklı kişilere mi düşüyor tek bir kişiye değildir herhalde soru: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #5 hep farklı kişilere mi düşüyor tek bir kişiye değildir herhalde soru:Partideki 5 char'da benim sayılır çok yakın dostlarımın 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeWilyn ⭐ 16y 16 yil once #6 gzz bro aynısının chesti bana düştü dün nova ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #7 Tebrikler :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoFToucH ⭐ 19y 16 yil once #8 party ''durmadan sürekli'' kasıyor hacı heyecanını anlıyorum şimdi makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil