sbs ye girenler tahmini kaç yanlış kaç boş sölesin bide sınıflarını söylesin ben başlıyayım
8. sınıf
türkçe 1y
matematik 3 b 1y
fen 1y
sosyal 0 y
ingilizce 0 y
toplam 3 b 3 y
%90
herkez sonucun ne derece doğru olduğuna dair % versin
SBS Mağdurları
· 58 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
58 Yanıt
sbs ye girenler tahmini kaç yanlış kaç boş sölesin bide sınıflarını söylesin ben başlıyayım
8. sınıf
türkçe 1y
matematik 3 b 1y
fen 1y
sosyal 0 y
ingilizce 0 y
toplam 3 b 3 y
%90
Bune ya şakamı yapıyorsun ben o sınava gireli çok uzun zaman oluyor ama bu kadar yanlış ve boş yapanı ilk defa görüyorum...
8. sınıf
türkçe 1y
matematik 3 b 1y
fen 1y
sosyal 0 y
ingilizce 0 y
toplam 3 b 3 y
%90
Bune ya şakamı yapıyorsun ben o sınava gireli çok uzun zaman oluyor ama bu kadar yanlış ve boş yapanı ilk defa görüyorum...
saçmalama o sınava il ben girdim sbs ye ilk giren dönem biziz ayrıca geçen seneki notuma göre bence bu sene iyi geçen sene 444 puan almıştım
8. sınıf
türkçe 1y
matematik 3 b 1y
fen 1y
sosyal 0 y
ingilizce 0 y
toplam 3 b 3 y
%90
saçmalama o sınava il ben girdim sbs ye ilk giren dönem biziz ayrıca geçen seneki notuma göre bence bu sene iyi geçen sene 444 puan almıştım
Ben zaten oks ye girmiştim canımcım
Ben şuan lise 3 deyim lise 4 geçccem benim dönemimde son 10 yılın en düşük puanlarıyla almıştı o yüzden puanım düşük geldi.ama şuan Anadolu lisesindeyim :;
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Ben Yarın Giriorum ^^
8. sınıf
türkçe 1y
matematik 3 b 1y
fen 1y
sosyal 0 y
ingilizce 0 y
toplam 3 b 3 y
%90
Ne şakası 🎭 3b 3y sana göre çok fazladır belki ama unutma oks veya sbs de hiçbirşey yapamayanların sayısı da göz ardı edilecek kadar değil. batukhan 93 net gibi güzel bir sonuç ortaya koymuşsun. burada (Konya) anadolu liselerinin 80 netin altında alımlar da yaptığını düşünürsek gayet güzel bir başarı 😘
Ben de yarın giriyorum geçen sene 472 yapmıştım inş bu senede öyle bir şeyler yaparım 😄
bu netle bir yeri tutturamassan ara beni 😎
Hayırdır hacım 😊
benim toplam 4 yanlış 4 boş alayı matematikten xD
480 filan olucak sanırım 🤔
bune arkadaş ya 😄 bizim zamanımızda 10 tane yanlışı çıkan fen lisesine gidiyordu, hogwartsa felan gidin 😜 ya da ben bilmeyeli sistem bayağı bir değişmiş 😜 68 netle anadolu lisesini kazanmıştım. ( ki gitmedim koleje gittim,salak kafam 🤘 )
84 netle anadolu lisesini kazanmıştım. ( ki gitmedim koleje gittim,salak kafam 🤘 )
🤘
ilk oks mağduru ve lisenin 4 sene olmasının ilk mağduru ve eğitimde yeni sistemin ilk mağduru olarak bizden ala mağdur olamaz. 😄
Off ya heyecanlandım birden yarın ne yapıcam ben geçen sene 4 yanlışla kurtuldum bu sene full yapmam lazım 🤤 🙄
274 puan OKS ! 😜 2 sene önce girdim Meslek lisesinde okuyorum 😜
Ben öylesine sınavlara giriyorum iyi yapıyorum ama ne olucam bilmiyorum hiçbir hedef belirlemedim 😄
Son OKS mağduru olmak... ☕
bune arkadaş ya 😄 bizim zamanımızda 10 tane yanlışı çıkan fen lisesine gidiyordu, hogwartsa felan gidin 😜 ya da ben bilmeyeli sistem bayağı bir değişmiş 😜 68 netle anadolu lisesini kazanmıştım. ( ki gitmedim koleje gittim,salak kafam 🤘 )
niye ki kolej daha class bence 😄
@xienne
evet fetullah gülenin koleji çok class dı gerçekten 😎
evet fetullah gülenin koleji çok class dı gerçekten 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap