Icerige atla
Extraloob

SBS'ye GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

· 146 Yanıt · 18K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y

Bir sınav maratonunun daha sonuna geldik. 5 Haziran 2010 Cumartesi günü 8. sınıfların, 6 Haziran 2010 Pazar günü 7. sınıfların, bir sonraki hafta sonu da 6. sınıfların seviye belirleme sınavları var. Seviye Belirleme Sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın da açıkladığı gibi, sadece o eğitim yılının çalışmalarını, performansını ölçen sınavlar. Bu sebeple 6, 7 ve 8. sınıflara sadece o yılın ders konularından sorular soruluyor. Belki bir, belki iki adet, birbiriyle bağlantılı bir önceki yılın müfredat sorularından da soru gelebiliyor. Bu gibi sınavlarda sadece o yıl kazanılan bilgi birikimleri ölçülmüyor. Aynı zamanda öğrencinin sınav uygulama tekniği, sınav performansı da değerlendiriliyor. Hatta denilebilir ki, psikolojik yeterlilik dâhi sonucu ciddi anlamda etkiliyor. Buna anne babanın, çocuğuna yansıttığı psikolojisi de dahil edilebilir.

5 haziranda 8. sınıflar
6 haziran 7. sınıflar ve
8 haziran 6. sınıflar Bu sınava girecekler.

Extraloob Ailesi olarak hepinize başarılar dileriz. ❤️

- Resim Silinmiş.
146 Yanıt
C
Canova ⭐ 17y
Herkese başarılar ne diyelim. inş. sınavınız çok güzel geçer ve iyi okulları tutturursunuz pray: ben geçen sene atlattım bu stresi artık 12. sınıfı bekliyorum 😁
ps:sınavda sakin olmayı unutmayın 😆 ben biraz fazla heyecanlanmıştım 😁
A
ALpique OP ⭐ 17y
Herkese başarılar ne diyelim. inş. sınavınız çok güzel geçer ve iyi okulları tutturursunuz pray: ben geçen sene atlattım bu stresi artık 12. sınıfı bekliyorum 😁
ps:sınavda sakin olmayı unutmayın 😆 ben biraz fazla heyecanlanmıştım 😁

Teşekkürler 🎭 heycana ne gerek var yazı düşünüyorum ben bir an önce glsın geçsın su sınavda bende işime bakayım 😆
S
Smirnoff ⭐ 17y
5 haziranda ne oluyor her yerin ayrı ayrımı tam bilmiyorumda 🙄
A
ALpique OP ⭐ 17y

sbs ilköğretim için liseye geçiş sınavı
S
Smirnoff ⭐ 17y
Başarılar..

• Normalde akşam kaçta yatıyosanız yine aynı saatte yatın 1 se 1 de yatın .
A
ALpique OP ⭐ 17y

sbs ilköğretim için liseye geçiş sınavı

😁 tmm buldum 5 haziranda 5. sınıflar giriyomuş

daral: daral: yav 5 haziranda 8. sınıflar girecek sınavdan puan alacak ona göre lise tercihleri yapacaklar makara: makara:
S
Smirnoff ⭐ 17y
Birde sınavdan sonra şu filme gidelim sınavdan sonra piknik yapalım gibi şeyler planlamayın sınav boyunca aklınızda o kalır.
X
Xanthos ⭐ 19y
hepinize başarılar.
Okunmuş pirinç ve sularınızı yanınızdan eksik etmeyin. Muskasız sınav yerine gitmeyin 👴 🤘
J
Josephine ⭐ 17y
Tarafımca düzenlenmiş , bir süre global yapılmıştır. 😎
Başarılar.
A
ALpique OP ⭐ 17y
Birde sınavdan sonra şu filme gidelim sınavdan sonra piknik yapalım gibi şeyler planlamayın sınav boyunca aklınızda o kalır.

😆

hepinize başarılar.
Okunmuş pirinç ve sularınızı yanınızdan eksik etmeyin. Muskasız sınav yerine gitmeyin 👴 🤘

aynen bunları anne can hazırladı bile 😁
A
ALpique OP ⭐ 17y
Başarılar.

😘
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Başarılar.

Global yapılmaması gerekti ki düzenlendiyse başlık niçin ufak ? Global başlıklar komple büyük olmuyor muydu 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
ALpique OP ⭐ 17y
Başarılar.

Global yapılmaması gerekti ki düzenlendiyse başlık niçin ufak ? Global başlıklar komple büyük olmuyor muydu :P

😗
S
SoFToucH ⭐ 19y
Saol Alpique saol exl ailesi 😘 2. kez giricem bu sınava (6 da girdim) Yetkililer okursa iyi puan alırsak SBS hediyesi verin lütfen 😈
Ps:Yumurta k*ça dayandı son 1-2 günüm daral:
A
ALpique OP ⭐ 17y
Saol Alpique saol exl ailesi 😘 2. kez giricem bu sınava (6 da girdim) Yetkililer okursa iyi puan alırsak SBS hediyesi verin lütfen 😈
Ps:Yumurta k*ça dayandı son 1-2 günüm daral:

son 4 günün 😜 bişey değil görevimiz. benmde 3 olacak daral:
S
SoFToucH ⭐ 19y
Bugünü sayma Pazarıda sayma cool2: kaldı 2 gün
F
ben 8. sınıf öğrencisiyim ve 5 Haziran'ı iple çekiyorum 😁 kendimi hazır hissediyorum 6. ve 7. sınıf sbs puanlarımda 451 ve 435 di
B
sbs ye girecek ögrencilere başarılar dilerim Allah zihin açıklıgı versin pray:
S
SoFToucH ⭐ 19y
bişey demeyi unuttum iyi fikir değilmi iyi puana ödül mesela +90 bir çar 😈 Sırf onun için çalışırım
Ps:Kısa günün kârını çıkartmaya uğraşıyorum
Ps2: Alpique İnş iyi bir lise tutturursun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: