Extraloob ailesi bünyesinde ygsye girecek herkese başarılar dileriz 🍺
YGS'ye giren herkese başarılar dileriz
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
Hiç çalışmadım 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
pray:
Yatcaz kalkcaz gircez çıkcaz(yalnız girme işinde biz mi sınav mı tam emin değilim 😄 )
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
dur tahmin ediyim radyoda misin? 😁
Yatcaz kalkcaz gircez çıkcaz(yalnız girme işinde biz mi sınav mı tam emin değilim 😄 )
Sülalem raad panpa.
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu bi espri ise anlamadım sadnessla1 Gerçek ise hayır kafamı dağıtmak için oyun oynasammı oynamasammı onu düşünüyorum 😄
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiYatcaz kalkcaz gircez çıkcaz(yalnız girme işinde biz mi sınav mı tam emin değilim 😄 )
Bu bi espri ise anlamadım sadnessla1 Gerçek ise hayır kafamı dağıtmak için oyun oynasammı oynamasammı onu düşünüyorum 😄
Çalışmayanlara bol şans 😄

C
CaptainCoCo
⭐ 19y
battıq qnq
YGS sabahı yazmakta ayrı bir fantezi.
Yeap güzelmiş
Yaralı style sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
ufck'un radyoda sen tam yazdigin sirada yatcaz kalkcaz dinlemeye maruz birakilmistik 😁
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildiYatcaz kalkcaz gircez çıkcaz(yalnız girme işinde biz mi sınav mı tam emin değilim 😄 )
Bu bi espri ise anlamadım sadnessla1 Gerçek ise hayır kafamı dağıtmak için oyun oynasammı oynamasammı onu düşünüyorum :D
ufck'un radyoda sen tam yazdigin sirada yatcaz kalkcaz dinlemeye maruz birakilmistik 😁
Nasıl geçti gençler 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap