Icerige atla
Extraloob

Sbotuna Ortak Arayanlar içeriii !!!

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Q
qitarist OP ⭐ 19y
arkadaşlar sbotu olan bi arkadaşa ortak olmak istiyorum tabii beni kabul ederse.bir ay ben yüklerim bir ay ortak yükler kesinlikle 3. bir kişi olmaz olursa botunuzun parasını veririm Ben bu kadar kefilim kendime 😊
13 Yanıt
E
eLempTRa ⭐ 18y
İnş. bulursun kendisi sağlam biridir tanırım güven konusunda sıkıntı yapmayın ben s-botumu alayım eğer para sıkıntım olursa belki olur ortagın olurum xD
Q
qitarist OP ⭐ 19y
tamam ortak 😊
E
eLempTRa ⭐ 18y
İsmin güzelmiş gerçekten çok beyendim 😄
B
Buura ⭐ 19y
Benim var şu an ortak arıyorum eğer kabul edersen olursun fakat hep sen yükleyeceksen 13 liradan ^^
E
eLempTRa ⭐ 18y
Benim var şu an ortak arıyorum eğer kabul edersen olursun fakat hep sen yükleyeceksen 13 liradan ^^

bence olmaz çünki sen ilk başta ver parayı adam ayda bir 15 tl vercek biraz daha insaflı ol bence
1 ay sen 1 ay o neden olmuyorki s-bot resmen adamın oluyor oyle bir şeyi kabul eden varsa kesin s-botunu çalar haberin olsun
E
eLempTRa ⭐ 18y
Pardon 13 liradan
E
eLempTRa ⭐ 18y
He bu arada biz onla ortak sayılırız s-bota haberiniz olsun
B
Buura ⭐ 19y
Kabul eden eder birisyle kullandık gayet memnun kaldı sbot alımları açılınca kendine aldı .Eğer isteyen olursa pm atsın..
H
Kabul eden eder birisyle kullandık gayet memnun kaldı sbot alımları açılınca kendine aldı .Eğer isteyen olursa pm atsın..

Olympustaki buura mısın:)
Ps:Ben ortak aramıyorum sbot satıyorum uygun fiyata:)
E
eLempTRa ⭐ 18y

Olympustaki buura mısın:)
Ps:Ben ortak aramıyorum sbot satıyorum uygun fiyata:)

kaça satıyorsun -botunu 20 tl flnsa ekle msni mailto:[email protected]
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Hayırlı Satıslar
J
josh4ever ⭐ 18y
BEYLER SBOTU OLAN Bİ ARKADASA ORTAK OLMAK İSTİORUM GEREKİRSE İLK 3 AY BEN ÖDERİM SORUN DEGİL KABUL EDENLER VARSA CEVABINIZI BEKLİORUM

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: