Icerige atla
Extraloob

[SboT](ücretli) # Satım # [SboT aCc]

· 50 Yanıt · 5.8K görüntüleme
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
# Ad ve Soyad : Önder Akbulut
# Yaşadiği Şehir : Aydın
# İşlem türü : Satım
# İstenen Karşılık : 100 TL
# Ödeme Hesap Numarama Havale ile veya PTT ile Yapılabilir Resimde Gördüğünüz gibi botun süresi 2 aya yakındır
# Alan arkadaşa şimdiden Hayırlı olsun
msn: mailto:[email protected]

ALIŞVERİŞ YAPANLAR
@ Extraloob
50 Yanıt
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
elimde 10 adet Sbot Var Satışlar Devam ediyor GÜNCEL
R
Rochas ⭐ 16y
40TL'den hepsini alıyım
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
Çok cömertsin 😄 Siteden al 150 TL 😄
R
Rochas ⭐ 16y
sen bilirsin silk karşılıgı istersen 400 silk de verebilirim unutma HEPSİNİ alıcam
H
Hayta35 ⭐ 16y
Hayırlı satışlar
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
sen bilirsin silk karşılıgı istersen 400 silk de verebilirim unutma HEPSİNİ alıcam

Sağol kardeşim ama Sbotun değeri o kadar düşük olmamlı şu an hiç kimsede yok ce 40 tL ye satmak isteyen ya dolandırıcıdır Yada Şarlatan 💃 🤝
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
Hayırlı satışlar

Teşekkürler GARDAŞ
R
Rochas ⭐ 16y

Sağol kardeşim ama Sbotun değeri o kadar düşük olmamlı şu an hiç kimsede yok ce 40 tL ye satmak isteyen ya dolandırıcıdır Yada Şarlatan 💃 🤝

yoo ben çok aldım 40TL'ye sbot sende 10tane varmış tanesi 40TL'den 400 TL para yapar gayette iyi düşün derim 👍
M
MoonClaw OP ⭐ 15y

yoo ben çok aldım 40TL'ye sbot sende 10tane varmış tanesi 40TL'den 400 TL para yapar gayette iyi düşün derim 👍

40 TL den satan varsa bende alabilirim 😄 şu an 40 TL en kötü ihtimal him kimse almazsa söz sana satarım..
B
Baris Chn ⭐ 15y

Sbot satiyomusun
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
Up Güncel
S
SeaLPower ⭐ 16y
400 Silk Verebilirim !! 1 Tane Alacağım ..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
# Ad ve Soyad : Önder Akbulut
# Yaşadiği Şehir : Aydın
# İşlem türü : Satım
# İstenen Karşılık : 90 TL
# Ödeme Hesap Numarama Havale ile veya PTT ile Yapılabilir Resimde Gördüğünüz gibi botun süresi 2 aya yakındır
# Alan arkadaşa şimdiden Hayırlı olsun
msn: mailto:[email protected]

ALIŞVERİŞ YAPANLAR
@ Extraloob

arkadaş iyidir candır bugün bana 1 sbot sattı id pw verdi sonrasında ödemeyi aldı ama sizde dikkatli olun sorun olmasın en güzeli aracılık hizmetimizi kullanın bu arkadaştan gelecek aracılık teklifleri 10 TL'dir size kampanya olsun hem o hem siz kazanın 😘 ❤️ 🍺
M
MoonClaw OP ⭐ 15y

arkadaş iyidir candır bugün bana 1 sbot sattı id pw verdi sonrasında ödemeyi aldı ama sizde dikkatli olun sorun olmasın en güzeli aracılık hizmetimizi kullanın bu arkadaştan gelecek aracılık teklifleri 10 TL'dir size kampanya olsun hem o hem siz kazanın 😘 ❤️ 🍺

Teşekkürler Güllüm 😄 cicioe2 👍
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
2 ay da süresi varmış bence gayet uygun fiyat.Hayırlı satışlar 🍺
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
2 ay da süresi varmış bence gayet uygun fiyat.Hayırlı satışlar 🍺

Teşekkür ederim Kardeşim 😗
M
MoonClaw OP ⭐ 15y
GÜNCEL !
S