bugun 2 arkadasım soyuldu ve sbot yuzunden oldugunu söylediler ben sbot yuzunden degıL dememe ragmen bu konuda ısrarcılar ama sbot u tarattıgımda sölebi virüs bulundu acaba bu zararlımı zararsızmı ?
http://www.virustotal.com/tr/analisis/bc613a3588b53eafd30ad4ae4126eca3
Sbot'ta virüs
· 20 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
D
darksoulz666
⭐ 17y
benim 2 tane charim soyuldu bu gün... arakdaşlarından biris benim 2 charım soyuldu....
darkhummer kAmehAmehAaa .... sbot kullandigim için.. oldu bu.. olanlar..
ben 3 yıldır asla soyulmamistim... isrobot kulanıyordum son 2 haftadır.. sbot kullandıgım için.. malum durum olmuştur.. soyuldum arkadaşlar.... WTS darkhummer 200 YTL.
darkhummer kAmehAmehAaa .... sbot kullandigim için.. oldu bu.. olanlar..
ben 3 yıldır asla soyulmamistim... isrobot kulanıyordum son 2 haftadır.. sbot kullandıgım için.. malum durum olmuştur.. soyuldum arkadaşlar.... WTS darkhummer 200 YTL.
bugun 2 arkadasım soyuldu ve sbot yuzunden oldugunu söylediler ben sbot yuzunden degıL dememe ragmen bu konuda ısrarcılar ama sbot u tarattıgımda sölebi virüs bulundu acaba bu zararlımı zararsızmı ?
şu insanlar neden bu kadar ön yargılılar? belki arkadaşının bilgisayarında online games virüs'ü vardı yada keylegor vardı hemen bu kadar ön yargılı olmayalım lütfen!! virüslerle ilgili bir bilgim olmadığı için bir şey söylemek istemiyorum yetkili kişiler gelip açıklama yapacaktır 😉
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
McAfee-GW-Edition 6.7.6 2009.04.09 Virus.Win32.FileInfector.gen (suspicious)
Bu mu virus 😆
McAfee ne hacım ? O nedir yani nerde duyulmuş nerde görülmüş 😄
Adamakıllı bi program bulsun getirin söyleyin ama bu ne yani 😜
Sbot ile plvl yapıyorum günde 20 char açıyorum o kadar 80+ 90+ char soyulmadı geldiler seni soydular? 😆
Bu mu virus 😆
McAfee ne hacım ? O nedir yani nerde duyulmuş nerde görülmüş 😄
Adamakıllı bi program bulsun getirin söyleyin ama bu ne yani 😜
Sbot ile plvl yapıyorum günde 20 char açıyorum o kadar 80+ 90+ char soyulmadı geldiler seni soydular? 😆
Sbot cıktıgından beri kullanıyorum hiçbirşey olmadı...
Senin charının soyulması sbottan değil başka birşeydendir 👍
Senin charının soyulması sbottan değil başka birşeydendir 👍
binbir türlü soyulma nedeni var sıralasam sayfa yetmez 😄 sbot da sorun yok senden kaynaklanan birşey bu ..
şu insanlar neden bu kadar ön yargılılar? belki arkadaşının bilgisayarında online games virüs'ü vardı yada keylegor vardı hemen bu kadar ön yargılı olmayalım lütfen!! virüslerle ilgili bir bilgim olmadığı için bir şey söylemek istemiyorum yetkili kişiler gelip açıklama yapacaktır 😉
bana nie bagrıon xD ben demedim sbottan soyuldu diye arkadasın dedıgı lafı soyledım bende senin gibi aynen o lafı dıorum sbottan degıl !
Okadar güvenilir bir bot ki yetkim olsa topici kitlerim...
Shiva kucuk islerle ugrasmaz
topic tarafımdan kilitlendi 😉
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Benim tarafımdan da açıldı ^^
Baktın ki bir yetkili başlığa yorum yazmış , o başlığa dokunma 😉
Baktın ki bir yetkili başlığa yorum yazmış , o başlığa dokunma 😉
3-2 kısı vırus programı yapıyor onune gelene vırus dıyor :S
Eger arkadasların begenmıyorsa 5 ytl den tum sıfrelerını alabılırım ? 😄
D
desperadoxx
⭐ 17y
heryerden sbotu indirirsen olur tabi sbot u kendi sitesinden indireceksin. 2. sen sbot sahibi olsan böyle birşey yaparmısın char soymak salakça 😄
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
virus ile alakası yok sızın charlarınızın baska seyden dolayı hack yedıgı kesın sbot cıktıgından berı hergun hersaat o bot ile onlineyım hiç birşey olmadı olmucakta...Lütfen boyle onyargılı konular açmayınız...
McAfee Cok sacma bir virus Programıdır Acer netbook aldım hem pc yi kastırıo hemde acerın bır dosyasını vırus olarak görüyor 😄
Herşeyi virus olarak gösterebilcek salak bır vırus programı..
Topic Kilitlenmiştir.
McAfee Cok sacma bir virus Programıdır Acer netbook aldım hem pc yi kastırıo hemde acerın bır dosyasını vırus olarak görüyor 😄
Herşeyi virus olarak gösterebilcek salak bır vırus programı..
Topic Kilitlenmiştir.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Srobot soyuyor ,
Tbot soyuyor ,
Sbot soyuyor hatta ve hatta girdiğin int sitesi rev6 soyuyor... Daha nerelere varacak bakalım bu ^^
Tbot soyuyor ,
Sbot soyuyor hatta ve hatta girdiğin int sitesi rev6 soyuyor... Daha nerelere varacak bakalım bu ^^
T
ToucHMyBody
⭐ 19y
Sbot ve char hack ha uzaktan yakından alakası yok senin pc temiz değil dikkatli olman gerek ..
system volume information da sorunun sanirim soyulan 2 arkadasima baktim A0378912.exe keylogger vazifesi gormesi icin surekli svhost olusturuyor
D
darksoulz666
⭐ 17y
anlamadım ^^
Sbot Kadar SaqLam Bot qörmedim Dikkatinizi Cekmi$tir ßeLki Diğer ßotlar Oyunun Security kaparken SBot Security iLe qiriyor.Önce Kendi Makinamıza Bakalım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap