Icerige atla
Extraloob

Sbot'ta event mob'una saldırmama?

· 6 Yanıt · 8.2K görüntüleme
D
DaddyCool OP ⭐ 17y
Arkadaşlar böyle bi özellik yada böyle bi fonksiyonu yapabilme durumumuz varmı acaba? Sp farm yapıyorum ve event mobları beni çok yavaşlatıyor, normalde saatte 4-4.5k kasarken şimdi 3-3.5k'ya düştüm. Acil cevap verirseniz sevinirim, teşekkür ederim 🎅
6 Yanıt
B
BRAV3H3ART ⭐ 17y
settingse gir en alta in event mobs u avoid olarak işaretle yalnız event moblarını kesmezsen mob çıkmaz mecburen kesiceksin
T
takerisks ⭐ 16y
Arkadaşlar böyle bi özellik yada böyle bi fonksiyonu yapabilme durumumuz varmı acaba? Sp farm yapıyorum ve event mobları beni çok yavaşlatıyor, normalde saatte 4-4.5k kasarken şimdi 3-3.5k'ya düştüm. Acil cevap verirseniz sevinirim, teşekkür ederim 🎅

nasıl 4,5 k kasıyorsun bizede anlatırmısın bnde sp farm yapıyorum ama o kadar fazla gelmiyor.
I
Inception ⭐ 18y
settingse gir en alta in event mobs u avoid olarak işaretle yalnız event moblarını kesmezsen mob çıkmaz mecburen kesiceksin

+1

Senin gibi birisi event moblarını kestirmemiş bota bir gittim etrafta sadece event mobları var adam dolaşıyor boş boş eekd1
X
xcorelli ⭐ 18y

+1

Senin gibi birisi event moblarını kestirmemiş bota bir gittim etrafta sadece event mobları var adam dolaşıyor boş boş eekd1

😁 makara: makara:
D
DaddyCool OP ⭐ 17y
Anladım, peki düşen snow flakeleri toplatma seçeneği yokmu? Hani item listesinden toplattırıyorum ama yinede toplamıyo?

+Sp farm olayında, bazen saatte 5k'ya bile çıkıyorum ticketsız. 3 charla çiçek taktiği yapıyorum, forumdada yayınlanmıştı çiçek taktiği ama googlea yazıp araştırabilirsin istersen dostum. 12 günde kendimi çok zorlamadan 730k sp yaptım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: