Arkadaşlar botu açıp login dedigimde şu hatayı almaya başladım bu hatanın kaynağı nedir ?
http://img368.imageshack.us/img368/2756/sbot2ek5.jpg
Sbot yardım lütfen
· 11 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Clientin yolunu yanlış dosya göstermişsin sanırım, clienti yeniden düzgün göster açılır.
2 Bilgisayardan Fazla bilgisyarda kullanılmış..
2 pc den fazla kullanılınca hata veriyor...
2 pc den fazla kullanılınca hata veriyor...
Clientin yolunu yanlış dosya göstermişsin sanırım, clienti yeniden düzgün göster açılır.
bilmiyorsak susalım yanlış bilgi vermeyelim lütfen 👍
ip nin birinde kapalı aman evdeki bilgisayarımda sbot açık değil şu an cafedeim açması lazım neden açmıyor acaba
ip nin birinde kapalı aman evdeki bilgisayarımda sbot açık değil şu an cafedeim açması lazım neden açmıyor acaba
id ve pw i bot programına girdiysen otomatik login olmayıda işaretlediysen otomatik kullanılıyor olarak görüyodur .. silersen sorun geçecektir 👍
bot accoundunu suan maximum üye sayısı kullanıyor yani 2pc. o yüzden sen login olamıyorsun 👍
tamam arkadaşlar çok tşkrler yardımlarınız için salih30 senin dedigini yaptım düzeldi eyv hocam hepinize
tamam arkadaşlar çok tşkrler yardımlarınız için salih30 senin dedigini yaptım düzeldi eyv hocam hepinize
önemli deil
aktif 2 pc değil olay. sadece 2 pc. yani siz bir pc de login oldunuz sonra başka bir pc de login oldunuz. artık bu 2 pc haricinde oyunu açamazsınız...
aktif 2 pc değil olay. sadece 2 pc. yani siz bir pc de login oldunuz sonra başka bir pc de login oldunuz. artık bu 2 pc haricinde oyunu açamazsınız...
gereken cvp ı vermiştim ben 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap