Icerige atla
Extraloob

Sbot Sorun

· 30 Yanıt · 4.5K görüntüleme
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Hiç Bişey Demiyorum Yaklasık 10 Tane Konu Açtım 1 Tanesine Cvp Aldım Diyerleri Hala Cvp Bekliyor Yaw Sbot Mudur Nedir Sorunmu Var Giremiyordum Girdim Ayarları Yaptım Bu Sefer Köyden Çıkmıyor Kasma Yerine Getiriyorum Bu Sefer Baska Yerlere Gidiyor Sorun Ne Bu Botta Benden Kaynaklanmadıgı %100 Sinirliyim Çok Kötüyüm Nerden basladım Bu Oyuna Allah Kahretsin Ya Şimdide Bırakamıyorum Birisi Yardım Etsin Lütfen
30 Yanıt
O
Hiç Bişey Demiyorum Yaklasık 10 Tane Konu Açtım 1 Tanesine Cvp Aldım Diyerleri Hala Cvp Bekliyor Yaw Sbot Mudur Nedir Sorunmu Var Giremiyordum Girdim Ayarları Yaptım Bu Sefer Köyden Çıkmıyor Kasma Yerine Getiriyorum Bu Sefer Baska Yerlere Gidiyor Sorun Ne Bu Botta Benden Kaynaklanmadıgı %100 Sinirliyim Çok Kötüyüm Nerden basladım Bu Oyuna Allah Kahretsin Ya Şimdide Bırakamıyorum Birisi Yardım Etsin Lütfen

Önce başlığını değiştirmelisin,sorununu açık bir şekilde anlatmalısın daha sonra ilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır ☕
V
volkanka ⭐ 17y
Mrb.
Scripti yaptınız mı? Scripti yaptıysanız eğer training place kısmından scriptin yerini gösterdinizmi?
Bunuda gösterdiyseniz eğer son olarak training place kısmından gene use script coordinates i tıkladınız mı???

Bunların hepsini yaptınız mı acaba?
J
JawBreaker ⭐ 18y
Önce uslubuna dikkat et.Sonra sorunlarını düzgün bir dil ile anlat mutlaka cevap alırsın. 👍 😉
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Mrb.
Scripti yaptınız mı? Scripti yaptıysanız eğer training place kısmından scriptin yerini gösterdinizmi?
Bunuda gösterdiyseniz eğer son olarak training place kısmından gene use script coordinates i tıkladınız mı???

Merhaba Hepsini Yaptım Eksik Birşey Yok Suanda
O
Mrb.

Merhaba Hepsini Yaptım Eksik Birşey Yok Suanda

Bence şu başlığını düzeltmeyi hala yapmamışsın.
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Önce uslubuna dikkat et.Sonra sorunlarını düzgün bir dil ile anlat mutlaka cevap alırsın. 👍 😉

Kötü Birşey Yaptıgımı Hatırlamıyorum 10 Tane Konu Açtım Cvp Yok Ancak Böyle Yazınca Herkesin Dikkatini Çekiyor bak Nasıl Yazdınız 😢
X
Xplosive ⭐ 17y
Güzel bir üslupla ve açıklayıcı bilgiler ile yardım alamayacağınız bir yer değil burası. 🍺
J
JawBreaker ⭐ 18y

Kötü Birşey Yaptıgımı Hatırlamıyorum 10 Tane Konu Açtım Cvp Yok Ancak Böyle Yazınca Herkesin Dikkatini Çekiyor bak Nasıl Yazdınız 😢

Bundan sonraki sorunlarınıda bu şekilde aç lütfen,dikkatimi çeksin. 😉
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Bu Şekil Derken Dikkat Çekici Bişey Yazarım
V
volkanka ⭐ 17y
Büyük ihtimalle scriptinde sorun var.
Bi ss çekip koyarmısın?
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Bi ss çekip koyarmısın?

Oyundan Çıktım Srokingle Girdim Oda Peti Kapatıyor Yani On Yapıyorum OFF Yapıyor Otomatikmen Suanda İsro Bottayım Kasıyor Ama Sbot Daha Hızlı Kasıyor 1 Sn Tekrar Giricem Sbotla Nasıl Bir SS İstiyorsun?
P
Prada ⭐ 19y
Bi ss çekip koyarmısın?

Oyundan Çıktım Srokingle Girdim Oda Peti Kapatıyor Yani On Yapıyorum OFF Yapıyor Otomatikmen Suanda İsro Bottayım Kasıyor Ama Sbot Daha Hızlı Kasıyor 1 Sn Tekrar Giricem Sbotla Nasıl Bir SS İstiyorsun?

Sbotu aç ayarlarını ve tranining place sekmesinin fotosunu çek koy bakalım. Nedir problemin çözeriz
V
volkanka ⭐ 17y
Bi ss çekip koyarmısın?

Sbotu aç ayarlarını ve tranining place sekmesinin fotosunu çek koy bakalım. Nedir problemin çözeriz

Aynen buraların ss lerini koy görelim ayarlarını.
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
tamam hemen koyuyorum
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
hata veriyor ya resim yükleyince baska resim upload edip linkini veren bir site varmı imageshack tan baska
P
Prada ⭐ 19y
tinypic.com bunu dene.
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
BUYRUN SS'LER
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.