Icerige atla
Extraloob

sBot saldırı yapmıyor.

· 7 Yanıt · 8.6K görüntüleme
A
Algoritma OP ⭐ 15y
Arkadaşlar, skilleri ayarlıyorum.

Char warrior+cleric

işte switch weap.'tan silah yeri, cleric buffları vs. ekliyorum Attack yerinede saldırı skillerini. Start Tra. deyince sadece geziniyor.

Neden olabilir ?
7 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Char warrior+cleric

işte switch weap.'tan silah yeri, cleric buffları vs. ekliyorum Attack yerinede saldırı skillerini. Start Tra. deyince sadece geziniyor.

Neden olabilir ?

➡️ Sbot sorun ve çözümleri.

➡️ Videolu anlatım.

➡️ Benim düşüncem atack bölümünde common atack isimli skill var sanırım.Sadece buffları basıp dolanıyorsa.Common atack isimli skili sbot skill bölümünden kaldırınız. 😎
A
Algoritma OP ⭐ 15y

Char warrior+cleric

Neden olabilir ?

➡️ Videolu anlatım.

➡️ Benim düşüncem atack bölümünde common atack isimli skill var sanırım.Sadece buffları basıp dolanıyorsa.Common atack isimli skili sbot skill bölümünden kaldırınız. 8)

Hocam hallettim sorunu ancak,

warrior+cleric dediğim gibi. Cleric bufflarını basmasını sonra tekrar two-hand. alıp saldırı yapmasını istiyorum ama cleric i almıyor.Switch te cleric 1 e koydum oradada 1 ayarlı. buffları ekledim cleric'in ancak basmıyor cleric skillerini eekd1
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Char warrior+cleric

Neden olabilir ?

➡️ Videolu anlatım.

➡️ Benim düşüncem atack bölümünde common atack isimli skill var sanırım.Sadece buffları basıp dolanıyorsa.Common atack isimli skili sbot skill bölümünden kaldırınız. 8)

Hocam hallettim sorunu ancak,

warrior+cleric dediğim gibi. Cleric bufflarını basmasını sonra tekrar two-hand. alıp saldırı yapmasını istiyorum ama cleric i almıyor.Switch te cleric 1 e koydum oradada 1 ayarlı. buffları ekledim cleric'in ancak basmıyor cleric skillerini eekd1

two-handed eline olsun+Clerıc rod çantanın 1. sayfasında.Buff bölümünde önce cleric buffların.Örnek:holy speel+recovery vs.Ardından warrior bufflarını koyun.Warcry iron skin+mana skin vs.Botunda switch ayarları düzgün yaptıysanız bir sorun kalmaycaktır.
ps:Kesinlikle warcry+iron,mana skin^leri atack bölümüne koymayınız. 😘
A
Algoritma OP ⭐ 15y
Haloldu ben 1.'ye koyma olayını skill barının 1. yeri sanıyordum. 😄
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Haloldu ben 1.'ye koyma olayını skill barının 1. yeri sanıyordum. :D

😁 Bu kadar uğraştırdın beni boşuna yani. 😜
ps:Görevimiz. 😎
A
Algoritma OP ⭐ 15y
😊 Teşekkürler.

sBot ile login olunca oyuna Disconnet yiyorum.Mac1 ve Mac2'yi 0 yaptım gene aynı.Bunun sebebi ne olabilir ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: