Arkadaşlar ayarlı olmasına rağmen sbot return scroll kullanmıyor.Mp botu bitsede öylece zr şeklde kasmaya devam ediyor.Önceden isro bot kullanıyodum onu sildim fakat sorun yinede düzelmedi ne yapmalıyım acaba?Ayarlarda bu şekilde

yeni bot çıktımı ben sitesine giremiyorumda
yeni bot çıktımı ben sitesine giremiyorumda
Konuyla pek alakası olmamış ama evet çıktı.
Arkadaşlar ayarlı olmasına rağmen sbot return scroll kullanmıyor.Mp botu bitsede öylece zr şeklde kasmaya devam ediyor.Önceden isro bot kullanıyodum onu sildim fakat sorun yinede düzelmedi ne yapmalıyım acaba?Ayarlarda bu şekilde
şehre geri dönme ayarlarından potun sayısını 0 değil 3-5 gibi bir rakam yap
şehre geri dönme seceneklerinin tik işaretleri oldugundan emin ol
Botunun auto quest bölümde bi görev varmı acaba ? Bide back town set. hp ile mp 50yapmayı dene bi, auto potion settingden hp ile mp kullanımını srodaki T pot kullanımınla aynı ayarları yap , vigor kullanımını aç düzelir belki.
Botunun auto quest bölümde bi görev varmı acaba ? Bide back town set. hp ile mp 50yapmayı dene bi, auto potion settingden hp ile mp kullanımını srodaki T pot kullanımınla aynı ayarları yap , vigor kullanımını aç düzelir belki.
Arkadaşım ne kadar teşekkr etsem azdır sana yaw 😊 Hiç aklıma gelmezdi bota t deki ayarları yapmak ben onları boş geçmiştim oto basıyor oyun diye 😊 Dediğin gibi aynı ayarları bi uyguladım pat return bastı.Sonunda kurtuldum şu beladan kafayı yicektim çok teşekkrlr tekrardan 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap