Jfjfjfjfjfjfjfjfjjffjjfjfjf
Sbot Oyundan Atma (DC siz)
· 18 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Loglarında bişi yazıyor mu?
Teeee fii tarihinde çevresinde GM görünce zank diye kapatıyordu benim kullandığım SBOT, ama kapanmaya sebep olabilecek pek çok şey var...
Teeee fii tarihinde çevresinde GM görünce zank diye kapatıyordu benim kullandığım SBOT, ama kapanmaya sebep olabilecek pek çok şey var...
Loglarında bişi yazıyor mu?
[23:16:03] * You updated skill: Ground Charge
[23:16:04] * You updated skill: Earth Shock
[23:16:04] * You updated skill: Snow Wind
[23:16:05] * You updated skill: Ice Bolt
[23:16:08] * You updated skill: Fire Blow
[23:16:08] * You updated skill: Fire Bolt
[23:16:10] * You updated skill: Charged Wind
[23:16:11] * You updated skill: Lightning Bolt
[23:16:18] * You updated skill: Mana Cycle
[23:23:02] * Connection to Silkroad Server terminated (0).
[23:23:02] * Terminating Silkroad client.
[23:24:24] * Clientless/Multiclient: Checking for clientless/multiclient...
[23:24:24] * Clientless/Multiclient: SBotCL version number: 126
[23:24:24] * Clientless/Multiclient: All is fine! Continuing login process...
[23:24:24] * Clientless/Multiclient: Ready!
[23:24:24] * Info: Now connecting to [G: x.x.x.x : x ]
[23:24:24] * Info: Connection successful
[23:24:25] * Checking for updates...
[23:24:26] * Finished checking for updates!
[23:24:31] * Clientless/Multiclient: Checking for clientless/multiclient...
[23:24:31] * Clientless/Multiclient: SBotCL version number: 126
[23:24:31] * Clientless/Multiclient: All is fine! Continuing login process...
[23:24:31] * Clientless/Multiclient: Ready!
[23:24:31] * Clientless/Multiclient: Clientless mode is disabled.
Şu kalın yazdıgım yere kadar oyundayım galiba
Otomatik skill uplamayı kapatıp öyle deneyebilirsin belki ondandır.

Otomatik skill uplamayı kapatıp öyle deneyebilirsin belki ondandır.
Manuel o ben elimde yaptım yani
Manuel o ben elimde yaptım yani
Bot çalışıyorken art arda skill uplarsan dc yersin bu genelde bütün botlarda olan bir şey,botu durdurup öyle uplamalısın.

Bot çalışıyorken art arda skill uplarsan dc yersin bu bütün botlarda olan bir şey,botu durdurup öyle uplamalısın.
Anladım.. Birde loglarda x.x.x.x diye yazdıgım bölümde bir ip adresi ve port vardı.. Acaba farklı pcden girincemi attı anlamadım?
Anladım.. Birde loglarda x.x.x.x diye yazdıgım bölümde bir ip adresi ve port vardı.. Acaba farklı pcden girincemi attı anlamadım?
Sanmıyorum,skill uplamanın dışında attığı oluyor mu?

Sanmıyorum,skill uplamanın dışında attığı oluyor mu?
Hatırlamıyorum bugün 2 defa bu olay.. Ama şundan eminim skill upladıgım andan 5-10 dakika sonra attı.. Yani seri seri skill uplarken tak diye gitmedi
Hatırlamıyorum bugün 2 defa bu olay.. Ama şundan eminim skill upladıgım andan 5-10 dakika sonra attı.. Yani seri seri skill uplarken tak diye gitmedi
Seri attack yaptırmayı işaretledin mi?

Seri attack yaptırmayı işaretledin mi?
Evet işaretli
Evet işaretli
Onu kaldırıp öyle dene bakalım,o bazen dc problemine yol açabiliyor zaten orada da yazıyor olması lazım.

Onu kaldırıp öyle dene bakalım,o bazen dc problemine yol açabiliyor zaten orada da yazıyor olması lazım.
Evet kapattım, aynı sorun olursa hortlatırım konuyu.. Teşekkürler şimdiden 😊
@Sparkle hort, aynı sorun bende de var, bugün sbot'u aldım dc'siz direk olarak oyundan atıyor 30dk anca dayanıyor ne lvl upladım şimdiye ne de başka bir şey neden yapıyor olabilir?
RanstaMonsta
⭐ 10y
@Sparkle hort, aynı sorun bende de var, bugün sbot'u aldım dc'siz direk olarak oyundan atıyor 30dk anca dayanıyor ne lvl upladım şimdiye ne de başka bir şey neden yapıyor olabilir?
- Modemi kapatıp aç.
- Silkroad'ı ve Sbot'u DEP'e ekle.
- Aklıma başka bir şey gelmiyor.

- Modemi kapatıp aç.
- Silkroad'ı ve Sbot'u DEP'e ekle.
- Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Şu an oyuna deniyor eğer tekrar dc yerse DEP'e ekleyeceğim, en tuhafı da 2 pc giriyoruz ya diğerinde DEP'lik bir problem yok ama o da oyundan atıyor bu şekilde çözemedim.
Bir problem yoksa,bu vip olayından olabilir onlara öncelik tanımak için girişte normal oyuncular dc yedirtiliyor,JC planet forumunda falan dc şikayeti sıkça geliyor zaten.

@Sparkle
problem hâlâ devam ediyor kanser olucam sırf bu bot yüzünden, phbot'um da var normal şekil de günlük dc yiyorum ama ne zaman sbotla girmeyi denesem daha 10dk geçmeden client'i direk kapatıyor.
Dep'e de ekledim değişen hiç bir şey olmadı 😢
problem hâlâ devam ediyor kanser olucam sırf bu bot yüzünden, phbot'um da var normal şekil de günlük dc yiyorum ama ne zaman sbotla girmeyi denesem daha 10dk geçmeden client'i direk kapatıyor.
Dep'e de ekledim değişen hiç bir şey olmadı 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap