Merhaba arkadaşlar. sbot ile id pw mi giriyorum karakter seçimimi yapıyorum. şehre giriş sırasında yüklenirken bir anda atılıyorum yani şehrin yüzünü bile göremiyorum. sebebi nedir acaba yardım ederseniz çok sevinirim.
esenlikler dilerim
Sbot Oyuna Girdikten Sonra Atılıyorum
· 4 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Pvp mi yoksa isro mu ?
melih kardeş bende de aynı dert var lakin ben yeni bot kullanmaya başladım isro da sbot olmadan giriyorum hiç bir sıkıntı yok ancak sbotla girince char seçip start a bastıktan sonra yükleme ekranında oyun hata vermeden kapanıyor bu sorunu çok kişi yaşıyormuş sbotla irtibata geçmeye çalışıyorum bilgi amak için ama linkte bulamadım sitesindede bulamadım bilen varsa nasıl irtibata geçileceğini yardımcı olursa sevinirim
Evet normal şekilde girilince giriyor ancak sbot ile gerek İsro ya gerekse Silkroad R ye girmiyor. sorun çözümünü bilen var mıdır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
oyuna girdikten 5-10 dk sonra dc :S Oyuna girdikten 5 dk sonra atiyor. merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın Tbot Hata (oyuna Girdikten Sonra) Sbotum Oyuna Girdikten 5sn Sonra Kapanıyor!!Acil Yardım!!!!!