eger char calıntıysa sahibi kimse vereyim charını aldıgım fiyata yada daha aşagısına yok bu chardan milletim itemleri dolandırıldıysan ona birşey yapamam
BU oyundan şu 1 gerçek kimseye güvenmicen ben charı aldım charda dolandırılma olayları olmuş bu muhabbeti bilsem almazdım emin olun
2007 yılında bu oyuna başladım bu dolandırıcılık vardı sene 2020 olmuş halen daha devam ediyor arkadaşlar yüzünü görmediginiz insanlarla ticaret yapmayın yapıyorsanızda bedeline razı olun diyecek birşsey herşey resimlerde net olarak belirttim
Buna ragmen Thief atlı char dolandırıcı desenizde saygı duyarım ( CHARI İSMİNİN ANLAMI ZATEN HIRSIZ )..
WTB merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın
· 92 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
92 Yanıt
..
A
Ayhan ThePower
⭐ 6y
kardeşim o çarı satan kişiden çar almayın diye alt yazılara not yazılmıştı keşke dikkat etseydin serverde pek rahat bırakmazlar neyse kolay gelsin..
2 farklı kullanıcı isminden yazdı ilkinin şifresini unuttum dedi sonra diğer kullanıcıya dikkat ettiğim de 1 yorum gördüm dolandırıcıdır diye bunu ona sorduğumda SS gösterip ilk bilgileri istediğim için bana böyle birşey söyledi dedi normal şartlarda karakter ismini jopunu değiştirip Gine oynardım amaç millet gerçeği görsün istedim aynı isimle oyniyacagim hayırlısı bakalım
.
.
.
.
.
S.a bu car satılık mı ?
A.selam kardeşim ya sen seti bana sat yada ben chari sana 1 ortak yol bulalim
Knk seti kullanıyorum carı satıcakdan alıcıyım ?
Özele bak kardeşim
A
Ayhan ThePower
⭐ 6y
?
numarası nedir?? ben bu profil fotoğrafını gördüm ama hani numara bilmiyorum paylaşırsanız sevinirim

+7 964 7627849 Rus hattı dikkatli olun
Yalan. 😊 Cahrın konusun altına oldukca üstüne basa basa yazdım bakın calıntı char diye 😄 Kalkıp alıp böyle bir senaryo kurmana gerek yok madem öyle versene sende numaranı 😊 paylaştıgın numarada yanlış 😊 rus numarası değil
Charın adı thief bile değil. Chief olan char adını bile daha doğru düzgün yazamıyorken bu tarz senaryoları nasıl uydurabiliyorsunuz . ::)
kardeşim o çarı satan kişiden çar almayın diye alt yazılara not yazılmıştı keşke dikkat etseydin serverde pek rahat bırakmazlar neyse kolay gelsin..
Ayhan abi bunların senaryo cok saglam askf 😄
Konunun altına defalarca yazdım ahahaha 😄
😊 sende haklısın fathgkero
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap