Icerige atla
Extraloob

Sbot NO-DC Çözümü Crack

· 8 Yanıt · 2.0K görüntüleme
H
Herolife OP ⭐ 19y
BU sbot crack en fazla 2 kere deneyebiliyor sonra dc veriyor.Hardmod da çalışmıyor.Yapabilen varsa yardımcı olsun.Hardmod cracksiz çalışıyor botla beraber açınca dc verdiriyor.
8 Yanıt
I
Impossy ⭐ 17y
başlık öyle bi yazmışsınki millet crackde no dc çözümü yazdın sanar direk 😊
H
Herolife OP ⭐ 19y
Yok mi 😄
E
eLempTRa ⭐ 18y
Arkadaşlar ben crackte istediğim kadar deniyebiliyorum hazırlıyorum bir topic sizlerede yardımcı olmak için ben istediğim kadar deniyorum dc de vermiyor merak etmeyin bu hafta içinde topic hazırlayıp sunacağım sizlere.
H
Herolife OP ⭐ 19y
Olabilecek en kısa zamanda olsa iyi olur yarın update var 😊 belki crack bile kalmıycak ortada ...
R
RapidLy ⭐ 17y
Arkadaşlar ben crackte istediğim kadar deniyebiliyorum hazırlıyorum bir topic sizlerede yardımcı olmak için ben istediğim kadar deniyorum dc de vermiyor merak etmeyin bu hafta içinde topic hazırlayıp sunacağım sizlere.

Bekliyoruz bendede aynı sorun var...
D
Difficult ⭐ 19y

Bekliyoruz bendede aynı sorun var...

seorun derken ? arkadaş sorun belirtmemişki topic hazırlıyacağım demiş 😊
H
Herolife OP ⭐ 19y
kaç gündür topic hazırlanmadı hala :S çözümünü söyleyin bizde yapalım bu nasıl bir moderatörlük anlayışı topic hazırlıycak zamanın yoksada sonra hazırlarsın ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: