Icerige atla
Extraloob

Sbot MC sorunu ve ana sitenin açıklaması...

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
W
WallShout OP ⭐ 18y
Evet arkdaşlar ben siz Sbot ana sitesinde yapılan açıklamayı sunucam.

Download latest version 1.66 here! (no multiclient)Multiclient güncel olarak, oyun güncelleştirmesi yüzünden çalışmıyor.
Lütfen sonraki bir duyuruyu bekle

Joymax, multiclientin, çalışmıyor olduğu bir şeyi değiştirdi, Shiva, onu anlaması için biraz daha çok zamana ihtiyaç duyar, ve umutla yeniden onu işe yapar!
Shiva'nın, neyi bulduğu, HS'in, bir beygir olarak şimdi multiclienti bulduğudur, ama, hiçbir HS güncelleştirmesi yoktu, onların, müşteride değiştirdiği bir şeydir.
17 Yanıt
S
SaKi06 ⭐ 16y
tercüme bayaa iyi olmuş 😊

ama madem bu kadar zor multiclienti yapmak bu kadar goldbot nasıl girmişte doldurmuş serverları?
W
WallShout OP ⭐ 18y
tercüme bayaa iyi olmuş 😊

ama madem bu kadar zor multiclienti yapmak bu kadar goldbot nasıl girmişte doldurmuş serverları?

Bende pek emin deyilim ama sanırsam onların kullandıgı farklı bir bot
_
Pff taşeron oldugu ne kadar belli sbotla fazla girişleri minumuma indirip gbleri maksimuma cıkarıcaklar premium alanlarada kötü oldu adamın 2 charı varsa preli 2 sinide koyamıcak bota 😄
C
CWsaila ⭐ 19y
bunu yapan arka papıyıda biliyordur ondan
W
WallShout OP ⭐ 18y
Bana sorarsanız beklemekten başka yapıcağımız bişey yok egerki bu böle devamda edicek olursa çok müştrei kayıbına ugruyacaklar ama bunuda bilerek sanırsam farklı yollar uyguluyacaklardır diye düşünüyorum
W
WallShout OP ⭐ 18y
Pff taşeron oldugu ne kadar belli sbotla fazla girişleri minumuma indirip gbleri maksimuma cıkarıcaklar premium alanlarada kötü oldu adamın 2 charı varsa preli 2 sinide koyamıcak bota :D

Sarnırsam diğer botlarda multiclient çalışmıyor tek Sbot deyil.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
panik yok bu gece multiclient gelir ^^
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y
Evet arkdaşlar ben siz Sbot ana sitesinde yapılan açıklamayı sunucam.

Download latest version 1.66 here! (no multiclient)Multiclient güncel olarak, oyun güncelleştirmesi yüzünden çalışmıyor.
Lütfen sonraki bir duyuruyu bekle

Joymax, multiclientin, çalışmıyor olduğu bir şeyi değiştirdi, Shiva, onu anlaması için biraz daha çok zamana ihtiyaç duyar, ve umutla yeniden onu işe yapar!
Shiva'nın, neyi bulduğu, HS'in, bir beygir olarak şimdi multiclienti bulduğudur, ama, hiçbir HS güncelleştirmesi yoktu, onların, müşteride değiştirdiği bir şeydir.

Dün GM Konuşmuştu Today Nice Have Fun Falan Yazmıştı Demekki Boşuna Yazmamış 🙄
S
yalan dolan kodlar değişmedi, ispanyolca eklendi, event silindi sro client yenilendi.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yalan dolan kodlar değişmedi, ispanyolca eklendi, event silindi sro client yenilendi.

aynen öyle yapılanlar sırasıyla şunlardır ;

loader kapatıldı.
sbot clientless kapatıldı.
sbot multiclient kapatıldı.

parasını veren oyunculara bütün yasaklar geldi değil mi ohh ne güzel ya peki oyunda ki asdfqwer isimli goldbotlar nedir öyle cayır cayır kasıyorlar 1-60 lvl arası spot bulunmuyor gb'ler yüzünden.
R
panik yok bu gece multiclient gelir ^^

10 gün oldu gece gelir dedin ;D kaç gece gecer daha bilinmez ;D 😗
F
ffearless ⭐ 19y
multi gelir yoksa sbotun çok para kaybeder
G

Multi gelir Haklısın ama getirmesse yine sbot çünkü hiç bi bot açamıyo multi Herkez Sbota Muhtaç Kısacası
M
Mateso ⭐ 18y
5 pluslı charım var ama kasamadım lanet olsun bu oyuna fakat hack shieldi silince çalışıyor ama bi risk olacağını düşünüyorum eğer hack shield siz çalıştırısak ban riski olur mu ??
W
WallShout OP ⭐ 18y
Resmen oyundan sogumuş durumcayım multi olmasa oyunda ne yapabilicezki
S
sromantr ⭐ 17y

Multi gelir Haklısın ama getirmesse yine sbot çünkü hiç bi bot açamıyo multi Herkez Sbota Muhtaç Kısacası

i sro botta acılıyor arkadasım bu sorun bi tek sbotta :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: