beyler başlıktaki gibi bir hata alıyorum lütfen yardımcı olun
Sbot versiyon SBot_1.76d
pc format bile attım yine aynı
hata ss
gittim dükkandan girdim bota girdi sonra evden denedin bot düzeldi yupii summer3: summer3:
- Resim Silinmiş.
Çözüm:
iki ayrı yerde giriyosanız botunuza mesela biri evde biri dükkanda diyelimki evdeki bu hatayı veriyor gidin dükkanda deneyein login olursanız evde de login olacaktır.Bende oldu.
Sbot Login Error (Code2) Problem Çözüldü
· 17 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
hade gençler bir el atın
kuzum sen daha yapılandırmamışsın ki, sbot resimli türkçe anlatım var onu güzelce oku ve uygula pls ^^
yapılandırsam ne olacak login olamıyorum anlayamadınız halen galiba id pwmi yazıyorum login olmuyor hata :S
silkroad dosyasını falan seçtim
silkroad dosyasını falan seçtim
Sbot destek bölümüne gir ordan halledersin
yav anlamıyormusunuz derdimi bütün 1.76 versiyonlarını deniyorum botusername ve pw yazıyorum login diyorum çat login error (code2) veriyor
upup
upupu
ups
......
bune lan dalgamı geçiyon
Bendede war aynı sorun
Bendede war aynı sorun
resimdeki gibi yap o yeni gelen kutucuğa tıklama orda sorun var
ben problemi çözdüm bunlarla alakası yok:)
evde giremiyorudum başlıktakı hatayı alıyordum gittim dükkanda girdim girdi sonra evde denedim düzeldi 😊
evde giremiyorudum başlıktakı hatayı alıyordum gittim dükkanda girdim girdi sonra evde denedim düzeldi 😊
evde giremiyorudum başlıktakı hatayı alıyordum gittim dükkanda girdim girdi sonra evde denedim düzeldi :)
1-2 arkadaş o ayarı kaldırtıktan sonra düzeldiğini söyledi bnde o yüzdne paylaşayım dedim.
evde giremiyorudum başlıktakı hatayı alıyordum gittim dükkanda girdim girdi sonra evde denedim düzeldi :)
1-2 arkadaş o ayarı kaldırtıktan sonra düzeldiğini söyledi bnde o yüzdne paylaşayım dedim.
bende zaten işaretli değildi.
belkide öle düzeliyordur ama benim yaptığım gibide düzeldi 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap