ARKADAŞLAR SBOT SADECE KOŞMA BUFU VE DİĞER İKİ BUFU BASIYOR....EKLİ OLDUĞU HALDE DİĞER BUFLARI BASMIYOR KASMAYA BAŞLIYOR NEDEN ACABA ANLAYANLAR ARKADAŞLAR YARDIM ETSİN BANA ...?
SBOT KASMA BUFU BASMIYOR...?
· 10 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
RanstaMonsta
⭐ 10y
Öncelikle neden her konuyu büyük harfler ile yazıyorsun gerek yok?
Skill bölümünün ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olurum.
Skill bölümünün ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olurum.

RanstaMonsta
⭐ 10y
Bot "Fire Shield" i basmaya çalışıyor. Fakat bunu basması için eline kalkan alması gerekiyor.
"Weapon Switch (CH)" bölümünden "activate switch" seçeneğini seçip altındaki bölümden ana silahını seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca kalkanı çantanızın 1. sayfasının 1. slotuna koymanız gerekmektedir.
"Weapon Switch (CH)" bölümünden "activate switch" seçeneğini seçip altındaki bölümden ana silahını seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca kalkanı çantanızın 1. sayfasının 1. slotuna koymanız gerekmektedir.

vsroeditor.com
⭐ 16y
Mecbur değilseniz sBot yerine mBot kullanmanızı tavsiye ederim.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.Elinde sword kalkan var kardeşim ama dediğin çok mantıklı şu an elinde kalkan ve sword var bu şekilde basmıyor ama sadece kalkan mı olması gerek onu anlamadım sadece kalkan olacaksa da sword u kendisi otomatik çıkartıyordu öncede şu an neden çıkartmıyor eğer öyle ise birde böyle bir durum var...
birde ana silah bölümünde sword bulunmuyor sadece glavie bow spear bulunuyor.... nedense sword ve blade yok...
Arkadaşlar Cevabını Buldum... Bu Şekilde Olması Gerekiyormuş... Ama Yinede İlginize Çok Teşekkür Ederim...
RanstaMonsta
⭐ 10y
Arkadaşlar Cevabını Buldum... Bu Şekilde Olması Gerekiyormuş... Ama Yinede İlginize Çok Teşekkür Ederim...
Evet zaten blade veya sword gibi elinde kalkan bulunduran build kullanıyorsan neden seçtin 😊 Ben de seçtiğini görüp attack skillerine bakmadan yorum yaptım :D:D

Evet zaten blade veya sword gibi elinde kalkan bulunduran build kullanıyorsan neden seçtin 😊 Ben de seçtiğini görüp attack skillerine bakmadan yorum yaptım :D:D
😄 Ama yinede iyi oldu farklı yönlerde düşünmeye sevk ettin beni saol yinede ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap