S.a arkadaşlar Mp Potum Bitiyor Bot return cekiyor Fakat bankaya kayıtlı 2 3 item bırakıor gerisi üstünde kalıyor pot almaya gidince üstü full oldugundan pot almıor atack yerine gitmiyor bilgi verirseniz iyi olur tşkr...!!!
Sbot itemleri bankaya bırakmıyor
· 8 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
ıtems menusunden gerekli ayarları yaptınız mı? Ayarlamadıysanız koymaz tabiki, sizden komut almamış. hangi itemi koymasını istediğinizi seçin koysun.
aldığın ürünleri hatalı aldırmışsın settings ekranını gösterirsen bize ekran görüntüsüyle hemen bakabiliriz.
Filtre yerinde sağ tıkla depolanmasını istediğin itemlere ''Store'' seçeneğini tıklat.
ama bakın bu işlem return cekior maymundada 2 3 item olur onları üstüne alıyor o 3nü bırakmıor
ama bakın bu işlem return cekior maymundada 2 3 item olur onları üstüne alıyor o 3nü bırakmıoro özellik Sbot'a yeni mi geldi? yoksa ben mi çağ dışı kaldım?? Petteki itemleri ne zaman transfer etme seçeneği eklendi 😕
hayır var bende anlamadım bankadan cıkınca kendi üstüne alıyor sonra potcuya gidiyor Mp alcak yer full olunca bot yerinden hareket etmiyor
sen şu ayarlarını göster biz sana hemen düzgününü yaptıralım dağıtmışsın sen komple, sbot petten almaz 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap