Icerige atla
Extraloob

Sbot itemleri bankaya bırakmıyor

· 8 Yanıt · 4.8K görüntüleme
E
emrahmotta OP ⭐ 17y
S.a arkadaşlar Mp Potum Bitiyor Bot return cekiyor Fakat bankaya kayıtlı 2 3 item bırakıor gerisi üstünde kalıyor pot almaya gidince üstü full oldugundan pot almıor atack yerine gitmiyor bilgi verirseniz iyi olur tşkr...!!!
8 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
ıtems menusunden gerekli ayarları yaptınız mı? Ayarlamadıysanız koymaz tabiki, sizden komut almamış. hangi itemi koymasını istediğinizi seçin koysun.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aldığın ürünleri hatalı aldırmışsın settings ekranını gösterirsen bize ekran görüntüsüyle hemen bakabiliriz.
D
destiny ⭐ 18y
Filtre yerinde sağ tıkla depolanmasını istediğin itemlere ''Store'' seçeneğini tıklat.
E
emrahmotta OP ⭐ 17y
ama bakın bu işlem return cekior maymundada 2 3 item olur onları üstüne alıyor o 3nü bırakmıor
X
Xanthos ⭐ 19y
ama bakın bu işlem return cekior maymundada 2 3 item olur onları üstüne alıyor o 3nü bırakmıor
o özellik Sbot'a yeni mi geldi? yoksa ben mi çağ dışı kaldım?? Petteki itemleri ne zaman transfer etme seçeneği eklendi 😕
E
emrahmotta OP ⭐ 17y
hayır var bende anlamadım bankadan cıkınca kendi üstüne alıyor sonra potcuya gidiyor Mp alcak yer full olunca bot yerinden hareket etmiyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sen şu ayarlarını göster biz sana hemen düzgününü yaptıralım dağıtmışsın sen komple, sbot petten almaz 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: