hatalar
1.Bot moving march ve noise basmıyor
2.Bot kasma alanına varınca return çekiyor
3.Return çektikten sonra bot başlamıyor ve bot'da şu hatayı veriyor ;
[19:03:30] * ATTENTION: Bot will stop now, because a botkilling statue contaminates trainplace (dist from middle:44.56).
[19:03:30] * ATTENTION: Lower radius or search new trainplace! TODO: Add option for alternate trainplace.
SBoT HATALAR YARDIM LÜTFEN
· 10 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
up
anlayacağın dilde açıklayayım.
Kastığın yerde 140 level bot öldüren yaratıklar varmış. Kasma mesafesini daral ya da başka bi yerde kas diye uyarıyor.
Kastığın yerde 140 level bot öldüren yaratıklar varmış. Kasma mesafesini daral ya da başka bi yerde kas diye uyarıyor.
Teşekkürler.. 1 inci hatanın çözümünü biliyormusun?
onlarıda buff skillerine koymuyorsun muhtemelen.
onlarıda buff skillerine koymuyorsun muhtemelen.
BUFF Skillerine koyuyorum ve weapon switch i de işaretliyor çantadaki slotada silahı koyuyorum ..
ss atar mısın bakalım ^^
3 Sorunda çözülmüştür son sorun ^^ Bot item topLamıyor premium quest qörevini toplamıyor ama purification seed ' i items bölümünden pick yaptım ^^
uppp yardımlarınızı bekliyorm
ps:3 Sorunda çözülmüştür son sorun ^^ Bot item topLamıyor premium quest qörevini toplamıyor ama purification seed ' i items bölümünden pick yaptım ^^
ps:3 Sorunda çözülmüştür son sorun ^^ Bot item topLamıyor premium quest qörevini toplamıyor ama purification seed ' i items bölümünden pick yaptım ^^
hangi pre varsa onu seçeceksiniz ve save as diyeceksiniz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap