Icerige atla
Extraloob

Sbot hakkında bir soru

· 10 Yanıt · 2.3K görüntüleme
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Cevaplanmış olduğuna eminim ama ben bulamadım
Kaç tane sbot açabiliyoruz bir bilgisayardan clientless veya olmaması önemli mi ? ( Bilgisayarın özelliklerini max. olarak baz alırsak )
10 Yanıt
N
Nebula ⭐ 19y
29 mu 30 mu öyle bişey..Ben clientless yapmadan 12 tane açtım gayet güzel gidiyor
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Bir ara sbot sınır getirmemişmiydi? 5 tane açabilirsiniz 3 tanesi clientless diğer ikisi açık olabilir diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.
V
volkanka ⭐ 17y
Bir ara sbot sınır getirmemişmiydi? 5 tane açabilirsiniz 3 tanesi clientless diğer ikisi açık olabilir diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.

Sınır getirildi fakat bildiğiniz kadar az değil ...
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
6. yı açamıyorum şu an aynı m
akineden. 5 tane clientless açık. Ekran kartından bi kaybım yok yani. giriyo login ekranından sonra dc yiyor.

Şu an açılmayan çarın klasörünü kopyaladım. Kopyasından çalıştırdım çalıştı. 7 tane oldu toplam bisüre sonra dc yemez hepsi birden umarım.
V
volkanka ⭐ 17y
İnternet hızınız kaldırmıyor olabilir.
N
Neverex ⭐ 17y
Öncelikle Merhaba . Aradığınız bir konuyu veya istediğiniz birşeyi bulmak için lütfen " Ara " Butonuna tıklayınız . Ve konu hakkında kısa bir başlık belirterek arayınız ...
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Öncelikle Merhaba . Aradığınız bir konuyu veya istediğiniz birşeyi bulmak için lütfen " Ara " Butonuna tıklayınız . Ve konu hakkında kısa bir başlık belirterek arayınız ...

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ara butonunu kullandım zaten. Bulamadığım için sorduğumu ilk mesajımda belirtmiştim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
max 15 char.
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Teşekkürler 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: