Icerige atla
Extraloob

Sbot Event Moblara Vurmamanın Kolay Yolu

· 9 Yanıt · 2.9K görüntüleme
I
IsaurA OP ⭐ 18y
Merhabalar Arkadaşlar. Uzun Zamandır Bu Ayarı Kullanıyorum. Sanıyordum ki Herkez Kullanıyor. Ama Fark ettim Ki Site adminlerimizde Bilmiyorlarmış Sanırım Bu ayarı. İlgili Konuya Yardım MEsajımı Ekledim, Sonrasındada Burada Konu Açmak istedim Herkez Görsün Diye. Kısa Süreliğine Global Yapılması Dileğiyle. Sanırım Çok Kişi Bu 1 level Canavarlardan Sıkıntı Çekiyor.

Bu ayarı Yapmanız İçin Sbotunuzda ''Settings'' Sekmesine Gelerek Aşşağıdaki Vermiş Olduğum Resimde İşaretli Alanı 1 Kere Tık yaparak İşaretleyin ve Bakın KEyfinize. Charınız artık 1 Levellik Event Moblarına Dalmayacaktır.

Herşey Karşılıklı Değildir, Bir Teşekkür/Dua yeterli Olacaktır..

Hayırlı Forumlar.

- Resim Silinmiş.
9 Yanıt
J
JawBreaker ⭐ 18y
Güzel bilgilendirme teşekkürler. 🍺
A
Amofilable ⭐ 19y
Teşekkürler bilgilendirme için.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bilmemek değil de gözden kaçırmak diyebiliriz ama güzel bilgilendirme ve ince yakalanmış teşekkürler canımcım 😘 : kalp:
X
Xenas ⭐ 19y
bu özellik yeni gelmiş galiba farketmemiştim bende çoğu kişi gibi teşekkürler iyi görmüşsün 😊
J
JawBreaker ⭐ 18y
bu özellik yeni gelmiş galiba farketmemiştim bende çoğu kişi gibi teşekkürler iyi görmüşsün :)

Hayır,vardı hep lakin pek kullanılmadığı için gereksiz olarak gözüküyordu. 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yanlız altına bir not düşelim, event moblara saldırmaz ve kesmezseniz bir süre sonra kastıgınız alandaki slot bitiyor ve sadece bu event mob 'lar kalıyor .. Onlara da dalmadığı için yeni moblar spawn olmuyor .. Bir keresinde sabaha kadar dolaşmış durmuş event mob 'ları kesme işaretlediğimde .. Onun için event mobları kesmemiz şart ...
EXL | SRO | İŞKOLİK
VVorThy
VVorThy ⭐ 19y
hay allah razı olsun arayıp duruyordum bende :)))
C
wallahı çok teşekürler emeğine sağlık. farm yapıodum bikmiştim bu moblardan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: