Icerige atla
Extraloob

sbot crack 1.22 15 MaYıS Çalışıyor

· 59 Yanıt · 7.7K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
G
GameDoc ⭐ 17y
987439857345 tane virüs gösteriyor bu ? Adminlerden onay gelmedikçe kullanmayın bence !!!
P
plusTURK OP ⭐ 18y
başlıklta da yazdığım gibi themida bir virüs değildir koruma yazlımıdır virüs prog. çine bakamdıkları için virüs alarmı verirler internetten araştır isteersen yinede sen bilirsin ama ben kullanıyorum sen kullanmaya bilirsin
S
ben konu acmıstım zaten :S
S
botu masaüstüne atiyorum ve yokoluyor S:
D
drotalion ⭐ 19y
Millet ben sizi açık açık uyarıyorum, wee man inse elleşmeyin ama siz bilirsiniz. Adam bunu themida ile paketlemiş, themida ile paketlenen dosyaların içindeki virüsler kolay kolay fark edilemez.
E
El Verano ⭐ 18y
Millet ben sizi açık açık uyarıyorum, wee man inse elleşmeyin ama siz bilirsiniz. Adam bunu themida ile paketlemiş, themida ile paketlenen dosyaların içindeki virüsler kolay kolay fark edilemez.

Paketlenen crack.exe'nin içinde hiçbir virüs yok.
Kullanılması sizlerin özgürlüğüne kalmış.'' extraloob.com '' olağan dışı nedenlerden sorumlu tutulamaz.
D
drotalion ⭐ 19y

Kullanılması sizlerin özgürlüğüne kalmış.'' extraloob.com '' olağan dışı nedenlerden sorumlu tutulamaz.

wee man in bugüne kadar yaptığı virüssüz, trojansiz, backdoorsuz bir crack görmedim. Wee man in bu yüzden hiçbirşekilde cracklerini kullanmam...
Themida ile paketlenmiş crack.exe nin içinde virüs olmadığını nasıl tespit ettin, PM le anlatırsan sevinirim =)
E
El Verano ⭐ 18y

wee man in bugüne kadar yaptığı virüssüz, trojansiz, backdoorsuz bir crack görmedim. Wee man in bu yüzden hiçbirşekilde cracklerini kullanmam...
Themida ile paketlenmiş crack.exe nin içinde virüs olmadığını nasıl tespit ettin, PM le anlatırsan sevinirim =)

Tespit etmedim.
WeeMan eski bir arkadaşım...
Bir crack için, sitesini kötüye çıkarmayacak biri.
D
drotalion ⭐ 19y
Tbot crackleri vs. hepinde güzel güzel backdoor lar var =).

Bir g.mod olarak görevim olan uyarma işini yaparım, gerisi kullanıcıya kalır.
L
Leader ⭐ 19y

dro söylediğin çok doğru, ancak adamlar bir crack için 2 yıllık uğraşı çöpe atmazlar 😘
E
El Verano ⭐ 18y

dro söylediğin çok doğru, ancak adamlar bir crack için 2 yıllık uğraşı çöpe atmazlar 😘

İnkar edemezdin..lol
B
Würüs buLuyor zararı varmı ?
M
mss29 ⭐ 18y
evt virüs taramasındada virüs çıkıyor ama orjinalinde hiçbirşey çıkmıyor garip .
D
drotalion ⭐ 19y
verdiği virüs themida, oda paketlendiği için... ama themida nın arkasında ne var ne yok bilemem...
E
emrahe ⭐ 18y
ellerine saglık cok iyi oldu bu
harika calısıyor
B
TşkLer PayLaşım içiN am Bi vürüs TotaLdan Gecerse daha iyi oLur...
M
mss29 ⭐ 18y
verdiği virüs themida, oda paketlendiği için... ama themida nın arkasında ne var ne yok bilemem...

tamam güzel çalışıyoda neden unpack edilen birşeyi geri paketleme gereksinimi duyulsunki bırak normal kalsın ne olucak bilen kurcalar işte...
B
1.23 versiyonu ne saman çıkar Crack

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: