Icerige atla
Extraloob

Sbot, Canavara Vurmuyor???? yardim lutfen

· 10 Yanıt · 12K görüntüleme
H
hellboy1 OP ⭐ 17y
Sbot onceden gianti kesebiliyordu ama simdi sadece 1 kere vuruyor gianta sonra baska canavara geciyor, stay same mob until dead a tikladigim halde aynisini yapiyor yardim edermisiniz 😕 :!!&%&!
10 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Ayarlarını yeni bir bot klasörü oluşturup orada yaparsan düzelecektir. 😉
H
hellboy1 OP ⭐ 17y
Ayarlarını yeni bir bot klasörü oluşturup orada yaparsan düzelecektir. 😉

yine aynı :((
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oyundan gir çık yap town'a teleport ol sorun düzelecektir.
E
exotic ⭐ 18y
Bendede yeni şölebi hata oluştu.. arkadaşım bow charını bana werdi bota koymam için ama gianta %50 hp den sonra dalmayı bırakıyo update gelsin düzelir dedim geldi yeni versyon yükledim yine aynı, klasör deistirdim yine aynı, bir türlü çözemedim benim asıl cxharım normal problemsiz kasıyo ???
H
hellboy1 OP ⭐ 17y
Bendede yeni şölebi hata oluştu.. arkadaşım bow charını bana werdi bota koymam için ama gianta %50 hp den sonra dalmayı bırakıyo update gelsin düzelir dedim geldi yeni versyon yükledim yine aynı, klasör deistirdim yine aynı, bir türlü çözemedim benim asıl cxharım normal problemsiz kasıyo ???

aynen, %50 hpden sora dalmiyor veya 2~3 skill vuruyor :!!&%&!
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Diğer ufak moblara dalıyor büyük ihtimal .. Ayarlarınızda sorun var diye tahmin ediyorum .. Yoksa normal olarak giant vs kesiyor ..

Gianta dalarken yanınıza ufak moblar gelip dalıyorsa önce onları öldürür yani şekil ayarlanmışsa ama ayarlanmamışsa normal olarak giant ölene kadar dalar sonrasında diğer ufak dalan moblara geçer ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
H
hellboy1 OP ⭐ 17y
Diğer ufak moblara dalıyor büyük ihtimal .. Ayarlarınızda sorun var diye tahmin ediyorum .. Yoksa normal olarak giant vs kesiyor ..

Gianta dalarken yanınıza ufak moblar gelip dalıyorsa önce onları öldürür yani şekil ayarlanmışsa ama ayarlanmamışsa normal olarak giant ölene kadar dalar sonrasında diğer ufak dalan moblara geçer ..

ayarlari cok iyi bilirim, ve sbot cikti cikali sbot kullaniyorum ayarlarin hepsi tamam ama yanina canavar gelse veya gelmese farketmiyor gianta en fazla 3 kere vuruyor sonra baska bi mob arayip onu kesiyor gianta attack yapmiyor ❓ :!!&%&!
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
oyundan gir çık yap town'a teleport ol sorun düzelecektir.

Bunu denediniz mi ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
W
WallShout ⭐ 18y
[Settings-Attack behaviour/Kill stealing/Protection] Bölümündeki yaratık seçimleri var orayı kontrol et bütün yaratıkları.PREFER butonuna bak seçili deyilse ondanda olabilir...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: