Icerige atla
Extraloob

SBOT AutoLogin 1.1

· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Öncelikle bu auto login 1.43 versiyonda çalışıyor...
- Resim Silinmiş.

Download:
Rapidshare
MediaFire

Kullanımı:
Create Account-->Fill in Data--> Save it
Başlatmak için Ctrl+Karakteri seçin.Başlatın...
7 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Tamamda zaten sbot herhangi bir char dc oldum mu otomatik giriş yapabiliyor, neden programla ugraşılsın anlamadım ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Tamamda zaten sbot herhangi bir char dc oldum mu otomatik giriş yapabiliyor, neden programla ugraşılsın anlamadım ?

bildiği m kadarıyla oprogramlar ücretli idi.
ps:2 ay önce falan 😁 😳
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
evet ücretli oldugunu bende biliyorum ama 2 ay öncesinde öyleydi artık ücretsizde dc olan charlara otomatik tekrar log-in olup oyuna sokup botunu ayarlarına göre başlatıyor ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
V
volkanka ⭐ 17y
evet ücretli oldugunu bende biliyorum ama 2 ay öncesinde öyleydi artık ücretsizde dc olan charlara otomatik tekrar log-in olup oyuna sokup botunu ayarlarına göre başlatıyor ..

Bazen bot oyuna girmek için denediğinde eğer dc yerse geri oyuna girmek için denemiyor.

Belki bu program onlar için gerekli olabilir...
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Bazen bot oyuna girmek için denediğinde eğer dc yerse geri oyuna girmek için denemiyor.

Evet bu dediğinde işe yarayabilir fakat girerken dc yemesi de nadiren oluyor .. Hani sık sık olsa diyecem kullanılmalı vs ama pek gereken bişey değil bence .. 🙄
EXL | SRO | İŞKOLİK
E
exotic ⭐ 18y

Evet bu dediğinde işe yarayabilir fakat girerken dc yemesi de nadiren oluyor .. Hani sık sık olsa diyecem kullanılmalı vs ama pek gereken bişey değil bence .. 🙄

aynı fikirdeyim 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: