Buf ve skilleri ayarlıyorum ne alıcagını ayarlıyorum ve kasma yerine götürüyorum ondan sonra koordinata basıyorum ama attcak yapmıyor ne yapmam gerek ?
Sbot attcak yapmıyor.
· 17 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
radius ayarını yapıyormusun ?
radius ayarını yapıyormusun ?
O nedir ?
Yardım edecek yokmu
yardım lütfen
radius kasma alanını genişlğidir buraya gir viewtopic.php?f=567&t=142757 ctrl+F e bas radius yaz bulursun
eğer gene kasmazsa botun burdan ayarlarını öğrenip tekrar deneyebilirsin
radiusu 100 yaptım gene dolaşıyor arada sırada vuruor tam olarak ne yapmam gerek alan genişligini nereden bulucam ?
skill tablosunun altında dont attack[back] at all işaretliyse kaldır
bide skillerini düzgün ayarla bufları atack skill tablosuna koyarsan kasmayabilir
bide skillerini düzgün ayarla bufları atack skill tablosuna koyarsan kasmayabilir
ayarlarınıda kaydetmeyi unutma botu durdurp save settinge tıkla ve start botting yap
işaretli degil skiller attcak a ekledim. ama halen oldugu yerde dönüyor
Charını bir doktora göster summer3: 😁
buflarını atack skill tablosuna koyma habide ayarları kaydetmiyosun belkide
ya da kardeş sbot destek bölümüne gir iyice bot ayarlarını öğren
belkide mob secimi yapmıssındır pt mobu giant falan avoid yaptıysan vurmaya bilir.
belkide mob secimi yapmıssındır pt mobu giant falan avoid yaptıysan vurmaya bilir.
bunuda kontrol et
tmm bu sorunu düzelttim peki sadece ben cursed heart toplamak istiyorum o nu bulamadım
item bölümüne gir orda arama yeri var yaz bulursun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap