beyler sbot aldım yeni..
arkadaş bir ara sbot üyelikleri açtığında almış 2 tane.
kendi hesabını 2 gün önce uzattı diğer hesabı ben aldım. bugün uzatmaya gittim adam bana sbot aktif değil, kullanımda değil dedi ve süre uzatılmazmış öyle dedi.
eee yani ne yapıcam ben nasıl aktif etcem böyle birşeyi ilk defa duyuyorum acil yardım
Sbot aktif değilmiş. bune arkadaş yardım lütfen
· 6 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
H
hokkabaz123
⭐ 16y
ayrıyetten account aktive etme parası veriyorsun normalde 12-15lira arası olan uzatma aktive etmeyle 18lira felan oluyo 20lirayada var 25lirayada yani kısaca aktive etme ve uzatmaya 25Liradan fazla soylerlerse verme imkanın varsa baska bir yerden al.
böyle saçma birşey mi olur. iki hesabı aynı anda aldık birini 2 gün önce ilk defa uzattık diğeri uzatılmıyormuş... saçmalık
viewtopic.php?f=567&t=248265 bu konudaki yerden dene bide istersen denemediysen bende sıkıntı yaşamıştım
arkadaşa denettircem yarın
bakalım yüklencek mi ben verdiğin konudaki resim gibi girdim foruma o yere tıkladım ve karşıma paypal sayfası açıldı. bilgileri doldursam göndersem herhalde yüklenecek
başlarım böyle işe sbot alıyoruz aktif değil diyor ne alaka mk
bakalım yüklencek mi ben verdiğin konudaki resim gibi girdim foruma o yere tıkladım ve karşıma paypal sayfası açıldı. bilgileri doldursam göndersem herhalde yüklenecek
arkadaşa denettircem yarın
Argo Kelimeler Kullanmayalim.. 👴 Aktifleştiriceksin ve yükleme yapicaksin diye biliyorum..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap