Evet sbot account için linkteki 80 lvl wizard 'ı vericem. Char +100 tl eder o yüzden exl. aracılığı sizden aramızda yaparsak önce alırım...
viewtopic.php?f=152&t=131617
msn : mailto:[email protected]
Sbot account a 80 LVL WİZARD CHAR VERİYORUM
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
U
Unreminical
⭐ 18y
25-30 liraya satılıyorken sbot acc. neden böyle bir yol tercih ettin. Boşuna çarın gidecek. Üyelerin Sbot Satış Alanında 200 - 300 silk gibi bir miktara rahatça bulabilirsin.
Ahh param olsada veya charı satabilsemde öyle alsam ilanını verdim satamadım naleti 😊
satarsın yaw 😄 http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=622&t=131565 bu konuda 100 silke sbot var çok ucuz... Para bul bir yerden al bence. 100 silk te 20 tl yi geçmez
kardeşlik ben hemen sana SBOT acc veriyim mailto:[email protected] ekle konusalım 😊
kardeşlik ben hemen sana SBOT acc veriyim mailto:[email protected] ekle konusalım 😊 istersen aracılık yatırırım AMA cevap yazmıyorsun 😞
char'da e-mail koruması var mı ?
up
up
char hakkında bilgi istiyoruz kuzum, rev6 linki lazım chara girip storage 3.ncü sayfadan ss istiyorum ve charda mail verification var mı varsa hangi mail hesabı gmail yahoo hotmail ?
Var Hotmail charın üzeri npc rev6 ya gerek yok deişmek istiyorsanız id pw verebilirim okan abi yalnızca sana tabi ^^
Oke ben alcam msn ekle mailto:[email protected]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap