ben şunu anlamadım şimdi 3 pc ile ayrı ayrı bota girince bi sorun oluyomu? ben bi kez cafe de bi kezde arkadaşımın evinde girdim şimdi de kendi evimde girsem bi sorun olabilir mi? tabi aynı saatler de girmemiştim farklı saatlerde girmiştim bota.şimdiden teşekkürler :?
sbot 3 pc sorunu
· 11 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bot'a login olduğunuz 2 ayrı pc nin ardından 3. pc de bota login olamazsın
Ama simdi ben kendi bilgisayarim da girmek istiyorum ne yapmam gerek lutfen yardim edinnn
➡️viewtopic.php?f=567&t=102625 bu linkteki tablodaki boş yerleri kendi bot bilgilerinizle doldurun http://www.bot-cave.net adresinden Shivaya pm atın o düzeltecektir 😉
Tmm cok saolun.ama bu gondermem gereken sey resim olarak cikiyo onu nasil gonderecegim
ordakilerin aynısını yazarsın sonunada gerekli olan bilgileri yazarsın gönderirsin
Biliyorum cok sey istedim ama peki nasil pk atacagim :S
Biliyorum cok sey istedim ama peki nasil pk atacagim :S
Forum'a gir herhangi bir konuya tıkla Shivanın avatarının altında ö.m yazar ona tıkla sorununu yaz ve gönder 👍
Bide ben daha 3. Bilgisayarda login demedim simdi ben o bilgileri gonderirsem onlarda geregini yaparlarsa herhangi bir sorun olusur mu?
bot kullandıgın bir bilgisayara format atarsan eger 24 saat içinde duzelir geri buda aynı kardes gonul rahatlıı ile gir kas botunu suresi gitmesin ben benim pc yi nerden baksan 3 -4 kez format attım bişey olmadı her 24 saatte bi sıfırlanıyo sadece 1 gun kullanamıyosun botu..
tmm çok saol kardeşş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap