SBOTUM 3 GUNDUR 2 PC HATASI VERIYOR VE DUZELMIYOR GUNCEL SURUMU KUNLANIYORUM BEN BOTU BU SITE UZERINDEN KIRALADIM VERDIGI BILGILER İLE SBOTUN SİTESINE LOGİN OLMAM GEREKMIYORMU ACABA FARKLI BİLGİSAYARDA DA DENEDIM AMA HEP AYNI SORUN YARDIMCI OOLURSANIZ SEVINIRIM
Sbot 2 pc hatası
· 9 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Kiraladığınız Sbot hesabını yalnızca bir bilgisayarda kullanabilirsiniz. Sizinle birlikte bir başkasına da kiralanması mümkün.
Siz ya da diğer kişi ikinci bilgisayarda açarsa,diğer kiralayan kişiyi mağdur etmiş,hakkınaı el uzatmış olur.
Siz ya da diğer kişi ikinci bilgisayarda açarsa,diğer kiralayan kişiyi mağdur etmiş,hakkınaı el uzatmış olur.
yok hacım arkadaşın sorunu XP sorunu onu düzeltemiyor ne kadar 0 sbot kiralasakta ona hep aynı hatayı alıyor hiç düzelmiyor resetlenmiyor.
yok hacım arkadaşın sorunu XP sorunu onu düzeltemiyor ne kadar 0 sbot kiralasakta ona hep aynı hatayı alıyor hiç düzelmiyor resetlenmiyor.
Windows XP kullananlarda sorun mu oluyor?? Benim her iki bilgisayarımda da halen xp kurulu. Birisi xp Ultimate , diğeri XP pro(yıllardır format atılmadı).herhangi bi sorun yok. İlk defa duyuyorum şaşırdım hacım. Öğremiş oldum,herhangi bi sorunda ilk aklıma bu gelecek. 😘
XP DE DENEDIM WİNDOWS 7 DE DENEDIM BILGISAYARDA SORUN YOK 2 PC HATASI VERIYOR SUREKLI BENIM SORUM SU BENIM BU SITEDEN ALDIGIM KUNLANICI ADI VE SIFREYLE BENIM SBOT SITESINE GIREBILMEM GEREKMIYORMU NORMALDE 3 TANE BILKGISAYARDA DENEDIM YANI EN SONRA BILGILERI YAZICAM BURAYA O KADAR TAK ETTİ CANIMA MILLETDE DENESIN HAKLI OLDUIGUMU GORSUN
Bende yıllardır xp kullanıyorm ve sbot kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum xp de. Xp den olması imkansız gibi bişey. Bence diğer ortak 2 ayrı pcde açıyordur charı
XP DE DENEDIM WİNDOWS 7 DE DENEDIM BILGISAYARDA SORUN YOK 2 PC HATASI VERIYOR SUREKLI BENIM SORUM SU BENIM BU SITEDEN ALDIGIM KUNLANICI ADI VE SIFREYLE BENIM SBOT SITESINE GIREBILMEM GEREKMIYORMU NORMALDE 3 TANE BILKGISAYARDA DENEDIM YANI EN SONRA BILGILERI YAZICAM BURAYA O KADAR TAK ETTİ CANIMA MILLETDE DENESIN HAKLI OLDUIGUMU GORSUN
kiraladığınızda size verilen botusername ve botpassword dur. Forum ID size verilmez.
XP DE DENEDIM WİNDOWS 7 DE DENEDIM BILGISAYARDA SORUN YOK 2 PC HATASI VERIYOR SUREKLI BENIM SORUM SU BENIM BU SITEDEN ALDIGIM KUNLANICI ADI VE SIFREYLE BENIM SBOT SITESINE GIREBILMEM GEREKMIYORMU NORMALDE 3 TANE BILKGISAYARDA DENEDIM YANI EN SONRA BILGILERI YAZICAM BURAYA O KADAR TAK ETTİ CANIMA MILLETDE DENESIN HAKLI OLDUIGUMU GORSUN PEKİ VURGULAYARAK TEKRAR SORUYORUM BENIM BU VERILEN BILGILER İLE SBOTUN SITESINE LOGİN OLMAM GEREKMIYORMU NORMALDE BEN OLAMIYORUM BU KUNLANICI ADIU VE SIFREYLE
XP DE DENEDIM WİNDOWS 7 DE DENEDIM BILGISAYARDA SORUN YOK 2 PC HATASI VERIYOR SUREKLI BENIM SORUM SU BENIM BU SITEDEN ALDIGIM KUNLANICI ADI VE SIFREYLE BENIM SBOT SITESINE GIREBILMEM GEREKMIYORMU NORMALDE 3 TANE BILKGISAYARDA DENEDIM YANI EN SONRA BILGILERI YAZICAM BURAYA O KADAR TAK ETTİ CANIMA MILLETDE DENESIN HAKLI OLDUIGUMU GORSUN PEKİ VURGULAYARAK TEKRAR SORUYORUM BENIM BU VERILEN BILGILER İLE SBOTUN SITESINE LOGİN OLMAM GEREKMIYORMU NORMALDE BEN OLAMIYORUM BU KUNLANICI ADIU VE SIFREYLE
Size verilen bot'un kullancı adı ve şifresidir.Yükleme sitemiz tarafından yapıldığı için forum id pw verilmez.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap