selam,iyi geceler...
bu gece bilgisayarıma ve modemime reset attıkdan sonra tekrar sbotu acamadım bana 2 den fazla bilgisayarda girildi diye hata verip duruyor,cözümünü bilen varmı yoksa yarın gece saat 12 ye kadar bekliyecekmiyim? 🙄 😕
Sbot 2 den fazla pc de girildi hatası...[yardım]
· 13 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
cözümünü buldum gerek kalmadı,bulmusken yazıyım baskalarıda bu hatayı alırsa ne yapacagını bilsin 😉 modeme ve bilgisayara reset attıgınızda bot düzeliyor.. 😉
bazen resette işe yaramıyor en güzeli, forumda paylaştığım gibi yapman
sbotu yeni bir klasore cıkar sıfırdan şifreni gir ve login ol sonra o sbotu kapat normal kullandıgın sbotlardan giriş yapabilirsin
sbotu yeni bir klasore cıkar sıfırdan şifreni gir ve login ol sonra o sbotu kapat normal kullandıgın sbotlardan giriş yapabilirsin
S
slayer03232
⭐ 18y
oluosa dile bn den ne dilersen
Tr saati ile 2.00 da resetleniyor
Tr saati ile 2.00 da resetleniyor
gece-gündüz hangisi?
aynı hata bendede var tam olarak anlatabilirmisiniz benim vista bide 😞
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
vistaymış xpymiş fark etmio sbotun sitesinden gece 2 de reset atın düzelir
Reset Atmak
Sbot sitesine login oluyoruz
Sonra üstten Profile tıkıyoruz ordanda
Reset e tıkla tamamdır.
Sonra kasmaya devam
Reset Atmak
Reset e tıkla tamamdır.
Sonra kasmaya devam
vistaymış xpymiş fark etmio sbotun sitesinden gece 2 de reset atın düzelir
Reset Atmak
Reset e tıkla tamamdır.
Sonra kasmaya devam
👍
o reset isini ben yapıyorum ise yaramıyor baska cözümü olan varmı? 😊
selam,iyi geceler...
bu gece bilgisayarıma ve modemime reset attıkdan sonra tekrar sbotu acamadım bana 2 den fazla bilgisayarda girildi diye hata verip duruyor,cözümünü bilen varmı yoksa yarın gece saat 12 ye kadar bekliyecekmiyim? 🙄 😕
1) profilden reset atacaksın
2) gece 01'i bekleyeceksin.
3) pw değiştireceksin.
selam,iyi geceler...
1) profilden reset atacaksın
2) gece 01'i bekleyeceksin.
3) pw değiştireceksin.
2 gün önceki olayda saat 3 e kadar bekledim,hic yoksa 30 kere profilden reset attım,1000 kere pw degistirdim +15 kere modem + pc resetledim 🤝 🙄
okan abi su anda tekrar oldu modeme reset atınca.Gerzek bot gene calısmıyor bekle diyor 😠 sifremi degistirdim,profile reset attım yetmedi pc ile modeme reset attım su anda hala bekle diyor yokmu baska bi cözümü 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap