arkadaşlar bende sbot aldım ve sm den sonra ilk defa bir bottan bu kadar memnunum ama 1-2 ufak sorunum var yardmcı olursanz sevinirim
1)Jewel boxları toplamıyor ve listede bulamadım bunu nasıl halledebilrim
2)çift çar açmak için her sefernde illa botcnf dosyasının içinde max leri 0 lamak zorundamıyız ?
3)kasma yerine otomatik gitmiyor illaki script hazırlayıp onu kullanmam lazım otomatik gitme seçenegi(baştaki kutucuk) tıkladıgımda alışveriişi yapıyor ve townda bekliyor
arkadaşlar sorunlar bunlar yardmlarınız için tşk ederm (:
P.S: benim gibi lan alsammı acaba diye 2 saat düşünmyin direk alın çünkü harika bi bot (:
kolay gelsin
Sbot 1-2 ufak sorun
· 11 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
1.- Resim Silinmiş.
2. ➡️ viewtopic.php?f=567&t=98459 burdan yararlanabilirsin
3. ➡️ viewtopic.php?f=567&t=98624
2. ➡️ viewtopic.php?f=567&t=98459 burdan yararlanabilirsin
3. ➡️ viewtopic.php?f=567&t=98624
eyv usta yardımların için o jewel boxu nası göremdm anlamadm (:
aklımda 1-2 de keşke olsa dediğim şeyler var mesela 1 bot ekranında açabildigimiz kadar client açabilsek yani her client için ayrı bot açmasak bunu ingilizcesi iyi olan biri sbot adminlerine iletse keşke
aklımda 1-2 de keşke olsa dediğim şeyler var mesela 1 bot ekranında açabildigimiz kadar client açabilsek yani her client için ayrı bot açmasak bunu ingilizcesi iyi olan biri sbot adminlerine iletse keşke
eyv usta yardımların için o jewel boxu nası göremdm anlamadm (:
extraloob'a söyle belki iletir 😊
Jewel Box değil ki bunlar 😊
filtrede id:24384 ad:Santa Gift Box u işaretliceksin
birden fazla client açmanın bir değer yolu ise şu. bot klasörünün kopyasını oluşturmak. her karakter için bir kopya 😊
filtrede id:24384 ad:Santa Gift Box u işaretliceksin
birden fazla client açmanın bir değer yolu ise şu. bot klasörünün kopyasını oluşturmak. her karakter için bir kopya 😊
bende şu an onu yapıyorm usta eyv (: onda mac leri 0 lamaya gerek yokmu ben 0 lamadan olmuyor diye biliyorm
macleri sıfırlamak gerekiyor. ben genelde her karakter için bir klasör açarken bot kurulumundan yeniden açıyom dosyaları. kurulumda zaten mac ler 0 olarak geliyor.
Bu botta DC verme oranı nedir tbot gibi mi?
2 gündür SbotLa kasıyorum hiç dc yemedim 👍
Aslında DC oranı bottan kaynaklanan bir oran değildir.
-Sahip olduğun donanım,
-Sahip olduğun internetin bağlanma gücü,
-TTNET'in olumsuz yönde çalışmaları,
-Server'ın belli zamanlar içinde (salı hariç) Update'e girmesi,
DC olmanı sağlayan faktörlerdir...
her yeni car girmeden önce botcfg.ini doyasını silin sonra diğer carı girin sorun olmuyor, DC olayınıda ben daha yaşamadım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap