Bir konuya girdiğimde sayfa direk olarak en aşağı bölüme iniyor[sayfanın en altına]
dosyalarda bir hata var galiba tito bakarsa iyi olur
Sayfa Down
· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. sadece bir topice mesaj atınca en aşağıya çekiyor. sonra aynı topice girince yine normal açılıyor. 🤔
ben sadece kendi bilgisayarımda olur diye düşündüm ama net cafedede öyle oluyor.genellikle ssli konularda oluyor
Evet aynı şey bende de var topici açar açmaz en aşağıya iniyor
Hangi browserı ve browserınızın hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
hepsinde denedim
opera, firefox, internet explorer, google chrome 😆
sonuç aynı
opera, firefox, internet explorer, google chrome 😆
sonuç aynı
Konuya girmek için konu adına mı tıklıyorsunuz yoksa ,
bu resmemi tıklıyorsunuz ?
konu adına
Bende Internet Explorer 7.0 varken de böyleydi Formattan sonra 8.0 yüklendi yine böyle.Gerçi benim için sorun değil ama başlığı görünce bende söyleyeyim dedim 😜
ilk defa duyuyorum bu sorunu bende neden herşey normal >.<
bndede var sayfaya girince konunun en altına gidiyo
bir ss alır mısınız ?
browser model ve version yazın lütfen.
browser model ve version yazın lütfen.
Bende de herşey normal.
Bir onceki sayfada en son nerede kaldıysaniz diger sayfada da oradan devam edebiliyor bazen. Banada oldu cogu kez. ^^
Olayı anladım bu bir sorun değil.
Genelde değil sadece ss bölümünde olan birşey. Konuya ilk girildiğinde ss ler yüklenmemiş olur yüklenmediği için ss nin kapladığı alan olmaz ss yüklenince ss aniden belireceği ve ss için ayrılan alanı kaplayacağı için otomatikman aşağıya inersiniz. ( JPG ve JPEG için geçerli ) Pngde ise yavaş yavaş aşağıya iner...
Ps:Yeterince açık anlatamadım inşallah anlatılmıştır.
Genelde değil sadece ss bölümünde olan birşey. Konuya ilk girildiğinde ss ler yüklenmemiş olur yüklenmediği için ss nin kapladığı alan olmaz ss yüklenince ss aniden belireceği ve ss için ayrılan alanı kaplayacağı için otomatikman aşağıya inersiniz. ( JPG ve JPEG için geçerli ) Pngde ise yavaş yavaş aşağıya iner...
eğer İE kullanıyorsanız onun yerine mozilla kullanın sorun düzelicektir.
Evet bendede oluyor firefox 3,5
Yanlış anlamışsın açılırken yavaş yavaş iniyor ama bu hemen en alta hızlı cevap kısmına iniyor 🙄
Olayı anladım bu bir sorun değil.
Yanlış anlamışsın açılırken yavaş yavaş iniyor ama bu hemen en alta hızlı cevap kısmına iniyor 🙄
Evet bendede oluyor firefox 3,5Olayı anladım bu bir sorun değil.
Daha dikkatli okursan sevinirim 😉
Eğer browser'ınızda ki Geri butonunu kullanıyorsanız daha önceki konuda sayfanın neresindeyseniz yeni gittiğiniz sayfasındada orasında oluyorsunuz.Sorun bu sanırım.
Evet bendede oluyor firefox 3,5Olayı anladım bu bir sorun değil.
Daha dikkatli okursan sevinirim ;)
Evet tekrar okuyunca anladım 🍺 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap