Icerige atla
Extraloob

Sayfa Down

· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Bir konuya girdiğimde sayfa direk olarak en aşağı bölüme iniyor[sayfanın en altına]
dosyalarda bir hata var galiba tito bakarsa iyi olur
23 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. sadece bir topice mesaj atınca en aşağıya çekiyor. sonra aynı topice girince yine normal açılıyor. 🤔
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
ben sadece kendi bilgisayarımda olur diye düşündüm ama net cafedede öyle oluyor.genellikle ssli konularda oluyor
T
T_RoCK ⭐ 18y
Evet aynı şey bende de var topici açar açmaz en aşağıya iniyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hangi browserı ve browserınızın hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
hepsinde denedim
opera, firefox, internet explorer, google chrome 😆

sonuç aynı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Konuya girmek için konu adına mı tıklıyorsunuz yoksa , bu resmemi tıklıyorsunuz ?
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
konu adına
T
T_RoCK ⭐ 18y
Bende Internet Explorer 7.0 varken de böyleydi Formattan sonra 8.0 yüklendi yine böyle.Gerçi benim için sorun değil ama başlığı görünce bende söyleyeyim dedim 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilk defa duyuyorum bu sorunu bende neden herşey normal >.<
furious
furious ⭐ 19y
bndede var sayfaya girince konunun en altına gidiyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir ss alır mısınız ?

browser model ve version yazın lütfen.
C
Crown ⭐ 19y
Bende de herşey normal.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bir onceki sayfada en son nerede kaldıysaniz diger sayfada da oradan devam edebiliyor bazen. Banada oldu cogu kez. ^^
R
Rhea ⭐ 19y
Olayı anladım bu bir sorun değil.

Genelde değil sadece ss bölümünde olan birşey. Konuya ilk girildiğinde ss ler yüklenmemiş olur yüklenmediği için ss nin kapladığı alan olmaz ss yüklenince ss aniden belireceği ve ss için ayrılan alanı kaplayacağı için otomatikman aşağıya inersiniz. ( JPG ve JPEG için geçerli ) Pngde ise yavaş yavaş aşağıya iner...

Ps:Yeterince açık anlatamadım inşallah anlatılmıştır.
D
destiny ⭐ 18y
eğer İE kullanıyorsanız onun yerine mozilla kullanın sorun düzelicektir.
A
Avenger ⭐ 18y
Evet bendede oluyor firefox 3,5

Genelde değil sadece ss bölümünde olan birşey. Konuya ilk girildiğinde ss ler yüklenmemiş olur yüklenmediği için ss nin kapladığı alan olmaz ss yüklenince ss aniden belireceği ve ss için ayrılan alanı kaplayacağı için otomatikman aşağıya inersiniz. ( JPG ve JPEG için geçerli ) Pngde ise yavaş yavaş aşağıya iner...

Yanlış anlamışsın açılırken yavaş yavaş iniyor ama bu hemen en alta hızlı cevap kısmına iniyor 🙄
R
Rhea ⭐ 19y

Yanlış anlamışsın açılırken yavaş yavaş iniyor ama bu hemen en alta hızlı cevap kısmına iniyor 🙄

Daha dikkatli okursan sevinirim 😉
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Eğer browser'ınızda ki Geri butonunu kullanıyorsanız daha önceki konuda sayfanın neresindeyseniz yeni gittiğiniz sayfasındada orasında oluyorsunuz.Sorun bu sanırım.
A
Avenger ⭐ 18y

Daha dikkatli okursan sevinirim ;)

Evet tekrar okuyunca anladım 🍺 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: