M mrfluu OP ⭐ 15y 13 yil once #1 Eski bir olay,bugün facebookta görünce paylaşasım geldi 😄 Yanlış doymadınız! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E EmmaW ⭐ 19y 13 yil once #2 denedim oldu kardeş +rep TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #3 Bu şekilde bieberın sayfasını ele geçirdim saol kardeş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mavi Reyiz ⭐ 19y 13 yil once #4 Kardeş insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok. Girdim istediğim facebook sayfasına , yönetici kardeşe dedim beni yönetici yap, olmadık küfürlerle karşılaştım, denemeyin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #5 asteğmen daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #6 aynştayn was here makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #7 emeğe saygı lütfen !!1!1birbirbir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 13 yil once #8 Aynı şeyi anana bacına yapsalar ? Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once #9 Dedim dedim bak ne oldu şimdi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RhaniX ⭐ 14y 13 yil once #10 harbi adam küfürleri saydırdı hesabım engellencek diye korkuyorum :PPP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil